Поради

Три найкращі пози для сексу на Хеловін (18+)

Три найкращі пози для сексу на Хеловін (18+)

Зараз сезон Хеловіна, і в цей час, коли всі наряджаються, може бути цікаво спробувати щось моторошне і в спальні. Принаймні, це гарний привід спробувати щось нове.

Експертка із сексу та відносин бренду LELO Кейт Мойл каже,що цікавість дуже важлива, коли йдеться про сексуальний досвід. Воні допомагає з'єднатися, досліджувати і насолоджуватися. Пробувати нові позиції — це чудовий спосіб відійти від рутини і розвинути передчуття, яке є найприроднішим афродизіаком, що сприяє збудженню і бажанню. Щоб пробудити це відчуття цікавості, ось три пози, які можна спробувати цього тижня на честь Хеловіна.

Триногий монстр

Ця поза вимагає деякої стійкості, тому, ймовірно, це не найкращий варіант, щоб спробувати її в п'яному вигляді після домашньої вечірки на честь Хеловіна. Ця поза добре підходить для змішування з іншими позами і зміни кута і відчуттів під час сексу. Оскільки один із партнерів тримає одну ногу на підлозі (звідси і назва), цю позу складніше зберегти протягом усього процесу. Це корисно знати, тому що якщо вам стане некомфортно, це відволікатиме вас від задоволення, тому намагайтеся реально оцінити свої сили. Для додаткової підтримки спробуйте використовувати стіну. Один партнер стоїть, тримаючи одну ногу на підлозі, а іншу піднімає так, як йому зручно. Той, хто нахилився, може підтримувати партнера руками, допомагаючи йому змінювати кут і глибину проникнення. Якщо різниця в рості є проблемою, використовуйте табурет, на який спиратиметься піднята нога.

Відьмин кіт

CAT (Coital Alignment Technique) — це позиція, яка поєднує в собі як кліторальну стимуляцію, так і вагінальне проникнення. У ній використовуються качаючі або скреготливі рухи, а не звичайні місіонерські поштовхи. Думайте про це як про модифікацію місіонерської пози сексу, коли стегна пари знаходяться на одній лінії і один на іншій. Партнерка повинна лягти на спину, злегка розсунувши ноги, а партнер повинен стати між ніг партнерки. Використовуючи руки, верхній партнер повинен трохи піднятися, притискаючи ваші тіла один до одного і створюючи більше тертя на кліторі і вульві. Для підтримання тиску і тертя ця позиція повинна бути більше схожа на коливання або шліфування, а не на поштовх. Що стосується темпу, то зазвичай перемагає повільний варіант. Працюйте разом і знайдіть оптимальну швидкість. Якщо це корисно, одна людина може змінити кут нахилу тазу, лежачи на подушці, щоб підняти стегна ближче до партнера.

Крик

Це може бути голосно. При крику проникаючий партнер лягає на спину, а інший партнер сідає на нього зверху. Той, хто зверху, відкидається назад, використовуючи стегна іншого для опори. Така зміна кута проникнення може стати чудовою позицією для одночасної стимуляції клітора і точки G, а клітор можна легко стимулювати вручну або за допомогою простого ручного вібратора. Оскільки це відмінна позиція для подвійної стимуляції, є можливість для змішаного оргазму, одержуваного від кількох точок стимуляції. Додатковим бонусом є те, що нижній партнер отримує приголомшливий вид зверху на іншого, який дійсно насолоджується собою, що ще більше збуджує.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: свято, секс, цікаво знати
В тему

Останні матеріали