Поради

Як посилити задоволення від сексу: 8 способів

Як посилити задоволення від сексу: 8 способів

Якими повинні бути відчуття від сексу? Хвилюючими? Збудливими? Веселими? Романтичними? У кожного своя відповідь на це питання. Однак, навіть якщо у вас ідеальний секс, можна сказати, що немає межі досконалості. Щоб інтимна близькість викликала ще більше емоцій, радимо прислухатися до порад експерта і привнести трохи різноманітності в своє ліжко.

Секс здатний задіяти всі органи чуття, збуджувати нас, відбуватися наодинці або з партнером, давати нам шанс віддавати і отримувати і бути неймовірно приємним. Але для багатьох людей секс не є тією сполучною ланкою і повноцінним досвідом, який, як ми знаємо, можливий.

Іноді в цьому винні біль або дискомфорт. В інших випадках його саботують звичайні проблеми, такі як думки про тіло, тривога або стрес. Часто за допомогою тонких коригувань секс може стати набагато кращим. Щоб посилити сексуальні відчуття, спробуйте привнести щось нове в своє інтимне життя. Зрозумійте, за допомогою якого почуття ви найбільше займаєтеся любов'ю. Це дотику? Звук? Запах? Відповідь на це питання допоможе вам знайти відповідний спосіб підсилити відчуття і поліпшити своє сексуальне життя.

Засновниця школи інтимної гімнастики і жіночого здоров'я Катерина Бібішева пояснює:

Правильна їжа

Існують продукти, які опосередковано впливають на лібідо: вони можуть посилити ваше збудження, дають енергію, сприяють виробленню серотоніну - гормону радості. Насіння льону, авокадо, устриці, гранат, гарбузове насіння - ідеальний продуктовий кошик для ідеального сексу. І не забудьте плейлист для сексу. Зберіть в ньому чуттєві композиції, які розслаблюють, налаштовують на еротику і підсилюють ваше бажання.

Аромати

Запахи допоможуть створити той самий контекст, в якому ваше збудження буде рости. Капніть кілька крапель олії іланг-ілангу, пачулі, бергамота, жасмину або кардамону в аромалампу і відкрийтесь оргазмам.

Дзеркало

Встановіть його навпроти ліжка. Спостерігайте за собою під час сексу, дивіться, яке красиве ваше тіло і як добре рухається ваш партнер.

Сенсорна депривація

Коли ваші очі зав'язані і ви нічого не бачите, у вас загострюються інші почуття. Ви можете зосередитися на відчуттях і розчинитися в них.

Поцілунок гейші

Додайте до вашого сексу дихальну практику Уддіяна, яка посилить задоволення вашого партнера.

Рідкий вібратор

А також інша збудлива інтимна косметика з розігріваючим ефектом. Вона підсилює приплив крові до статевих органів, ви швидше збуджуєтеся і отримуєте більш яскраві оргазми.

Секс-іграшки

З їх допомогою ви можете спробувати різні типи стимуляції і урізноманітнити ваш секс-сценарій.

Миготіння інтимними м'язами

Скорочуючи м'язи тазового дна в сексі, ви не тільки здивуєте партнера, а й підсилите собі втіху. Ви будете відчувати стимуляцію яскравіше і швидше зможете досягти оргазму.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: секс, чоловіки, жінки
В тему

Останні матеріали