Поради

Яким дівчатам вічно не щастить

Яким дівчатам вічно не щастить

Їх ранок починається з пролитої на білу сорочку кави, зламаного каблука і злого начальника. Так-так, сьогодні ми поговоримо про ті знаки Зодіаку, на яких фортуна вже давним-давно «забила».

Рак

Раку не щастить ні в любові, ні в грошах, ні в кар'єрі. Ну, принаймні, вона сама так говорить. Насправді ж удача в панцир Рака стукає частенько, тільки вона їй не відкриває - тоді не буде можливості понити і себе пожаліти. Дайте Раку картинно постраждати, світ посварити - не забирайте єдину радість. А ще можна своїми клешнями за причинне місце якогось мерзотника зловити - тоді життя ще цікавіше стане.

Терези

Фортуна Терезів у чорний список додала вже дуже давно. Тому характер красунь загартовується ще з дитинства - Терези обов'язково у найкрасивішої дівчинки в класі уведуть хлопчика, а у найрозумнішої - відберуть цукерку. До речі, за цим правилом вони все життя і живуть. Тому поки одні чекають біля моря погоди, Терези кують своє щастя хитрістю і силою.

Риби

Риби це ваше везіння на хвостах крутили. І без нього можна дуже навіть добре жити. Наприклад, пристати до чого-небудь мускулистого і бородатого. Ще варіант - вийти з астралу і почати діяти. Зірки запевняють, що якщо Рибки щось задумали, точно своє отримають - не києм, то палицею. А ще гострою усмішкою в двісті тисяч зубів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: жінки, поради астролога, прогноз астрологів
В тему