Поради

Як визначити свої екстрасенсорні здібності

Як визначити свої екстрасенсорні здібності

У кожної людини в різній мірі присутні певні екстрасенсорні здібності, дані їй від народження.

Чи знаєте ви свої сили і відчували їх хоч раз в житті? Давайте подивимося, що з цього приводу говорить астрологія, і чи згодні ви з такою інформацією?

Овен

У Овна є дивовижна здатність опинятися в потрібному місці в потрібний час. Наприклад, просто безцільно гуляючи, ви потрапляєте на вечірку, де виступає співак, який вже через рік стане популярним, і квитки на його концерти будуть нарозхват. Ви справжнісінький магніт для талантів!

Телець

Телець інстинктивно відчуває, розуміє і поважає як свої, так і чужі кордони. Він уникає напруженості і конфліктів, ніколи не переходячи невидиму межу прийнятної поведінки, яку встановлює кожна людина.

Ви можете це відчути, коли хтось намагається «перелізти» через ваші особисті бар'єри, але ви не боїтеся зіткнутися з такими людьми і можете дати гідну відсіч.

Близнюки

Близнюки вміють підбирати правильні слова в будь-якій ситуації, і у них дуже розвинена інтуїція або так зване шосте відчуття. Вас можуть запитувати: «Як це ви так вмієте налагодити контакт з людьми?»

Але у вас немає конкретної відповіді. Ви просто знаєте, що, коли і де сказати, а ваше екстрасенсорне чуття бере потрібні слова з нізвідки.

Рак

Причина, по якій Рак знає, як буде реагувати по відношенню до нього та чи інша людина, полягає в тому, що цей знак дуже емоційно чутливий і здатний відчувати флюїди і вібрації оточуючих. Ви типовий емпат, і вас складно обдурити награною бравадою.

Лев

Лев постійно «підключений» до ритму життя, і він безпомилково відчуває час на підсвідомому рівні. Якщо захід починається о 18:00, ви ніколи на нього не спізнитеся завдяки своєму внутрішньому годиннику. Ви знаєте, коли приїхати, що говорити і як поводитися.

Діва

У Діви є здатність знати інформацію до її офіційної появи і, відповідно, вчасно сформулювати правильний прогноз.

Ваше екстрасенсорне відчуття того, як буде виглядати будинок в наступному році на сьогоднішньому пустирі, дає вам підказку, коли слід переїхати в найбільш зручний для життя район.

Терези

Терези вміють «зчитувати» інших людей, розуміти їх мотиви і знати, яким буде їхній наступний крок, ще до того, як вони самі це усвідомлюють.

Однак ваш мінус в тому, що ви знаєте навколишніх людей, але недостатньо добре знаєте себе, щоб побачити свої перемоги і досягнення в правильному світлі.

Скорпіон

Скорпіон вміє фільтрувати все поверхневе і наносне. Якщо ви належите до цього знаку, ви прагнете до фізичних контактів, а не до довгих розмов.

Вербальне вираження почуттів майже завжди приносить вам дискомфорт. Здатність відчувати інтерес і бажання до вас - це ваша сила, і ви цим постійно користуєтеся.

Стрілець

Стрілець - оптиміст від народження, тому ви заздалегідь знаєте, де для вас є шанси і можливості. Поки інші люди займаються аналізом і занурені в роздуми, ви стрімко робите ставки і дієте,чи то в бізнесі або в любові. І ви найчастіше виграєте!

Козеріг

Деякі люди раптово припиняють робити те, що роблять. Вони кидають роботу, продають житло і переїздять. Козеріг, як і Лев, знає і відчуває ритм життя.

Коли приходить час переходити на наступний етап, ви починаєте заздалегідь і не чекаєте «чарівного стусана» згори. Ви швидко ініціюєте радикальні зміни і піднімаєтеся сходами успіху.

Водолій

Здатність одержувати від оточуючих те, що ви хочете, - вроджений талант Водолія, і цей знак майстерно його використовує.

Ви буквально читаєте думки інших людей, можете визначити їх потреби, сильні і слабкі сторони, а потім ви дуже точно натискаєте на потрібні вам кнопки, щоб отримати бажане.

Риби

Риби - безумовно, самий екстрасенсорний знак. Ви вмієте бачити картину цілком і відразу розумієте, як скласти всі фрагменти пазла.

У вас розвинене внутрішнє бачення, тому ви чітко знаєте, як краще вчинити, щоб не помилитися. І це не фантастика - це ваш безцінний дар, який не можна ігнорувати.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: містика, екстрасенси, поради астролога
В тему