Поради

Самі черстві люди за знаком Зодіаку

Самі черстві люди за знаком Зодіаку

Астрологи склали топ-3 знаків зодіаку, представники яких відрізняються черствістю і байдужістю навіть стосовно близьких.

Козеріг

Очолили рейтинг Козероги. Представники цього знаку стримані навіть з найближчими. Вони відрізняються замкнутістю, не люблять розповідати про особисте, небагатослівні і мають мало друзів. Навіть свою другу половину вони вибирають розумом, а не серцем, зважуючи плюси і мінуси, оскільки прагнуть до міцного союзу.

Діва

Друге місце дісталося Дівам, які найчастіше відмежовуються від чужих проблем і складнощів. Вони люблять говорити про себе і не дуже вникають в суть чужих скарг. У дружбі і особистих відносинах, як і в роботі, Діви підходять з позиції управлінця.

Скорпіон

Третє місце астрологи віддали Скорпіонам. Ці люди вважаються прихованими маніпуляторами. Вони часто не хочуть згадувати, що люди, які знаходяться поруч, теж мають почуття, потреби і емоції. Представники цього знаку недолюблюють оточуючих, проте прагнуть розпоряджатися чужими долями, впливаючи на підсвідомість і свідомість людей. Їх безстрашність і рішучість ризикують обернутися насильством і підступністю. Скорпіони не готові терпіти грубе ставлення до себе і будуть мстити кривдникам.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, Люди
В тему