Поради

Як виховати лідера із дитини-Терезів

Як виховати лідера із дитини-Терезів

Всі ми хочемо, щоб наші діти були сильними, сміливими і спритними. Щоб коли виростуть, вони були лідерами – принаймні, лідерами свого власного життя.

Взагалі Терези - це знак дипломатів і гармонії. На перший погляд, люди ніжні і добрі, акуратні в словах і почуттях, не можуть бути лідерами. Але є невеликі рекомендації, які дозволять розкрити лідерську суть, якщо мова йде про Терези. І ось вони.

Розкажіть дитині, в чому її сила

Важливо, щоб дитина-Терези зрозуміла, що сила не тільки в агресивності і м'язах, і сильний лідер - це необов'язково той, хто голосніше за всіх кричить. Сила може бути в умінні знайти підхід до людини і цілої групи людей, сила може бути в артистичності і навіть в скромності. Яким би не був за характером саме ваш малюк-Терези, розкажіть йому, що саме його риси і здібності - те, що потрібно для того, щоб стати лідером!

Запишіть його в школу ораторського майстерності

Або туди, де він зможе підсилювати і розвивати свої здібності. Хіп-хоп, театральна студія, бальні танці - нехай буде лідером у своїй справі! Діти-Терези зазвичай дуже артистичні, але часто їм не вистачає сміливості продемонструвати це, вони просто соромляться проявити себе. Заняття з викладачем і в оточенні інших діток же допоможуть зняти цю напругу і розвинути цінні для майбутнього лідера думок і людських сердець навички.

Частіше говоріть малюку, як ви його любите

Оскільки Терези - знак партнерства і любові, від того, наскільки ваша дитина-Терези щаслива і кохана, залежить багато чого. Складно бути лідером, коли не відчуваєш підтримки найближчих людей. Любов і прийняття батьків для Терезів - найцінніше паливо, на якому в майбутньому вони зможуть і зробити прекрасну кар'єру, і завести сім'ю, і навіть повести за собою натовп. Так що не забувайте, що головний внесок в лідерство маленьких Терезів робите ви своєю турботою, як любов’ю до сина або дочки!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: діти, поради астролога, батьки
В тему