Поради

Як виростити лідера із дитини-Діви

Як виростити лідера із дитини-Діви

Лідером може стати кожен, головне - знайти своє сильне місце. Добре, якщо батьки допоможуть ще в дитинстві визначитися з сильними сторонами і допомогти стати лідером, принаймні власного життя.

Діви, навіть в дитинстві, - дуже сумлінні, але досить закриті люди. Для того, щоб стати лідером, дитині цього знаку необхідно розкріпачитися і стати розкутішою.

Забезпечте багато спілкування

Діти, народжені під знаком Діви, часто дуже скромні. Але спілкування і емоції їм необхідні, щоб навчитися сприймати себе спочатку як частина колективу, щоб потім його очолити. Подбайте про те, щоб дитина проводила багато часу, навчаючись тому, як влаштовані люди і вона сама, емоційно, зрозуміло. Хорошим рішенням буде записати дитину в театральну студію або в студію ораторського мистецтва - там малюк навчиться керувати своїм настроєм, голосом, а також впливати на оточуючих за допомогою жестів і слів.

Навчіть проявляти волю

Діви дуже слухняні, але з проявом власної волі часто бувають проблеми. Діви дуже добре підкоряються, але ніби не хочуть брати управління у свої руки. Лідер же повинен прагнути затвердити свою волю, саме цього і треба навчити дитину-Діву. Тренуйте цей навик в будь-яких ситуаціях: нехай дитина сама вибирає, що їй їсти, який одяг носити, нехай останнє слово буде за нею. Не у всіх сферах, звичайно, але там, де вона справді здатна.

Запишіть в спортивну секцію

Тому що дитині-Діві просто необхідно навчитися змагальності і демонстрації себе. Здорова конкуренція, хороша порція самокритики - те, що змусить дитину-Діву вчитися бути найкращою, самою спортивною і розумною. Звичайно, не варто переборщувати і вимагати від дитини і правда бути найкращою - але сам напрямок дуже правильний. У спорті дитина-Діва буде вчитися бути не просто виконавцем, а ведучим - спритним, сильним і здатним.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: батьки, діти, поради астролога
В тему