Поради

Найбільші маніпулятори серед жінок: астрологи назвали знак Зодіаку

Найбільші маніпулятори серед жінок: астрологи назвали знак Зодіаку

Представниці прекрасної статі часто вдаються до хитрощів, щоб домогтися бажаного.

Однак серед знаків зодіаку є дами, яким вдається це найкраще. Список з п'яти найголовніших маніпуляторів склав переможець «Битви екстрасенсів» Мехді Ебрагімі Вафа.

Козеріг

На п'ятому місці в його рейтингу розташувалися Козероги. Ці жінки впевнені в своїх силах і володіють чарівністю. Саме вона є їх секретною зброєю. Така леді допустить до себе не кожного чоловіка. Для того щоб домогтися її прихильності, доведеться докласти чимало зусиль.

Рак

На четвертому місці опинилися Раки. Вони, як правило, діють тихо і не привертають до своїх маніпуляцій занадто багато уваги. Вони бачать мету і йдуть до неї. Жінкам-Ракам важливо бути головною в стосунках. Опиратися цьому бажанню буває вкрай складно.

Водолій

Третє місце займають Водолії. Дами цього знаку відрізняються жіночністю і харизмою. Розвинені інтуїція, інтелект і самолюбство допомагають Водоліям домагатися бажаного за будь-яку ціну.

«Вона не любить маніпулювати, тому що це «не її рівень». Однак «на війні всі засоби хороші», і якщо треба, вона здатна непомітно для оточуючих домагатися свого шляхом замаскованих маніпуляцій», - розповів екстрасенс.

Скорпіон

На другому місці розташувалися Скорпіони. Незважаючи на те, що цей знак можна назвати надто прямолінійним, йому вдається досягати успіху за допомогою різних хитрощів. Спочатку друга половинка Скорпіонів не помічає каверзи, проте потім маніпуляції цього знака починають набирати обертів.

Лев

Головними жінками-маніпуляторками є Леви. Їх гасло - «Бачу ціль, не бачу перешкод!» За допомогою хитрощів цей знак здатний змінити світ. Дами-Леви дуже розумні, щоб витрачати свій ресурс даремно. Такі жінки, як правило, знають відповіді на всі питання і вміють забирати своє. За словами Вафи, дорогу таким левам краще не переходити.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: жінки, прогноз астрологів, поради астролога
В тему