Поради

Чому під час ретроградного Меркурія корисно лаятися і треба виправляти помилки

Чому під час ретроградного Меркурія корисно лаятися і треба виправляти помилки

Наш зв'язковий і комунікатор - планета Меркурій - з кожним днем все сильніше гальмує і з 27 вересня виявилася на своєму черговому тритижневому витку ретроградності (до 18 жовтня).

Нинішній цикл зворотного руху Меркурія проходить по знаку Терезів - свою норму 15 градусів позаднього ходу (з 10 по 25 градус) Меркурій пройде двічі. Повітряний знак Терезів має споріднену, позитивну сцену для рухомого Меркурія, ось тільки потрібно враховувати, що Венера, що управляє на цьому етапі Меркурієм, до 7 жовтня в слабкому становищі, що буде позначатися на всіх рівнях взаємовідносин не в кращу сторону.

Що характерно, якраз майже весь перший тиждень ретроградності Меркурія пройде на тлі довгої «квадратури» з Плутоном (точний аспект 30 вересня – 1 жовтня). Основне навантаження цього шкідливого аспекту - підступність в словах і одержимість в промовах. В такий час можуть боляче ранити слова, надовго западаючи в душу, нерідко висловлювання в цей час мають велику силу переконань, але стають руйнівними по суті. Це заклик і застереження не жартувати зі словами, що мають в цей час велику силу впливу, тут актуальне прислів'я: «Слово не горобець: вилетить - не спіймаєш», адже можна отримати жорстку і миттєву відповідь.

У той же час з 29 вересня по 2 жовтня буде зберігатися висока напруга в сферах транспорту, комунікацій та зв'язку.

Загалом є сенс знову згадати типові характерні особливості ретроградного Меркурія. Період здатний допомагати відновлювати втрачені раніше відносини (в цей час ми нерідко стикаємося з колишніми друзями, колегами і коханими), сприятиме відтворенню колишніх покинутих проектів, схем комунікацій, видів співпраці і контактів (сприятливими днями, пов'язаними з усіма поверненнями в минулі відносини, виглядають 3 -4 жовтня). Однак, на цьому етапі краще все-таки почекати з великими покупками (особливо складної електроніки, транспортних засобів), по можливості відкласти реєстрацію важливих документів, хірургічних операцій (крім невідкладних).

Ще один період за участю Меркурія, що вимагає підвищеної уваги, пов'язаний з потрійним з'єднанням Сонця, Меркурія і Марса (пік 6-10 жовтня). Цей період обіцяє стати вельми бурхливим і контактним в інформаційному плані, але і аварійним, конфліктним в подієвому руслі, хоча конфлікти цього часу можуть мати і конструктивну основу (в першу чергу 9-10 жовтня). Особливу увагу в побуті і на транспорті потрібно проявити в більш напружені дні - 6 жовтня (з 12:00 до 18:00), 7-8 жовтня.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: містика, прогноз астрологів, поради астролога
В тему