Поради

Як спокутувати гріхи предків

Як спокутувати гріхи предків

Кожна людина несе відповідальність за те, що сталося, «до сьомого коліна».

Люди рідко замислюються про те, що на їх життєві падіння і злети впливає так звана «родова карма».

Що це таке

Це енергетична програма, яка формується діями всіх членів роду за багато поколінь. У ній знаходять відображення абсолютно всі вчинки, як хороші, так і погані. Вважається, що кожна людина несе відповідальність за те, що сталося, «до сьомого коліна», тобто за 7 попередніх йому поколінь.

Чим небезпечне

Якщо предки зробили безліч важких «помилок», наприклад: аборт, самогубство чи вбивство, то їх негативна енергія накопичується і формує важку родову карму. Сюди ж потрапляють набагато більш дрібні гріхи, наприклад, захоплення чорною магією або обжерливість і перелюбство, але вони також створюють поле негативу. Ця енергетика накопичується в поколіннях, рід починає поступово вироджуватися і одного разу переривається. Кармічні невдачі переслідує всіх членів роду до тих пір, поки хтось не вирішить спокутувати накопичені гріхи.

Як позбутися

Існують різні способи позбавлення від родових гріхів. Одним з поширених довгі часи була молитва. Вважалося, що карму можна виправити, точніше, «вимолити»: для цього потрібно було постійно відвідувати церкву, читати молитви або навіть комусь із членів роду піти в монастир і служінням Богу врятувати весь рід.

У наш час цей спосіб безумовно працює, але частіше виконується в більш простих варіантах.

  • Один з них - прийняття усвідомленої аскези (позбавлення себе якихось важливих фізичних або емоційних насолод) на 40 днів. На цей час людина відмовляється, наприклад, від алкоголю або солодкого або зобов'язується виконувати якусь благодійну справу і щодня читає молитви.
  • Інший варіант - читання спеціальних мантр для очищення родової карми і проведення трансових технік і медитацій, які працюють з проблемами роду.

Більше добрих вчинків

Їх можна проводити самостійно або звернутися за допомогою до фахівців. Якщо відійти від практик, близьких до релігійних, гріхи роду можна виправляти, свідомо творячи велику кількість добрих справ. Однак, щоб це мало ефект, бажано, щоб інші члени сім'ї також в цьому брали участь або, хоча б, не псували старання людини, продовжуючи грішити. Також існує безліч спеціальних обрядів по зняттю родового прокляття через руни, магію та інші езотеричні практики.

Яким шляхом піти вам, якщо ви вирішите очистити свій рід від гріхів, вирішувати вам. Спробуйте зробити це самостійно, але пам'ятайте, що для глибокого опрацювання і гарантованого результату краще звернутися до фахівця, який працює з проблемами роду.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: молитва, містика, поради астролога
В тему