Поради

Ретроградний Меркурій: на що чекати від осені

Ретроградний Меркурій: на що чекати від осені

Вчора Меркурій увійшов в знак Терезів - він пробуде там до 5 листопада. У цей період ми дізнаємося всю правду про себе і своє оточення. Але і це ще не все.

Зазвичай Меркурій довго не затримується в одному і тому ж знаку, але у випадку з Терезами корективи внесе ретроградність планети. У цій фазі Меркурій пробуде з 26 вересня по 18 жовтня. Але без паніки: транзит по Терезам і затримка в цьому знаку не приведуть до глобальних змін в житті - тільки хіба до маленьких змін.

У цей час ми станемо більш доброзичливими, товариськими і дипломатичними.

«Ми будемо максимально об'єктивними в спілкуванні. Крім того, ми будемо намагатися вирішувати конфлікти і шукати компроміси », - пояснює астролог Ліза Стардаст.

І тим не менше, декому з нас такий стан речей може не сподобатися. Вам буде здаватися, що до вас постійно чіпляються.

«Якщо ви відчуваєте, що люди поводяться надто прямолінійно, зрозумійте: вони просто намагаються сказати правду, щоб в подальшому між вами не було ніяких непорозумінь», - зазначає Стардаст.

Також астрологи радять звернути увагу на кілька виключно вдалих днів транзиту - 20 вересня, 3 жовтня і 1 листопада.

«У цей час вийде розширити межі розуму, сконцентруватися на важливих речах і знайти сили на завершення проекту, який ви ніяк не могли закінчити», - пояснює астрологиня Нараяна Монтуфар.

Будуть восени і несприятливі дні - 22 вересня, 1 жовтня та 2 листопада. У ці дати на Меркурій буде впливати ретроградний Плутон: вони утворюють фігуру, яка символізує протиборство планет.

Загалом у транзиту є ще пара нюансів: він зробить вас не тільки чесними і дипломатичними, але ще і нерішучими. Є ймовірність, що все це трансформується в сильне бажання прокрастинації.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поради астролога, прогноз астрологів, екстрасенси, цікаво знати
В тему