Поради

Що загрожує блогерам за осквернення могил: пояснення астрологів

Що загрожує блогерам за осквернення могил: пояснення астрологів

Чому осквернителі могил будуть покарані і на законному, і на духовному рівнях?

Недавно наробило галасу в мережі відео, на якому російська туристка тримає в руках людську кістку з «Міста мертвих» на Кавказі.

Ми вирішили розібратися, які проблеми чекають на блогерку.

Осквернення могил - злочин, за яке покарання настає не тільки за людським законом, але і за іншим, вищим законом. Брати землю, тривожити прах, а тим більше кістки, здійснювати якісь дії з пам'ятниками - накликати на себе біду. Кладовище - це місце між світами, могила - останній притулок людини, все, що залишається в могилі, так чи інакше несе смерть. Брати щось з кладовища - значить нести смерть собі додому. Яка ж буде відповідальність за такі дії?

  1. Покійний почне з'являтися уві сні або дзеркалах, лякати і вимагати повернути все на місце, закликати до відповідальності. Сни будуть вимотувати і спустошувати. У цій ситуації може серйозно похитнутися психіка людини, з'являються страхи, депресії.
  2. У повсякденному житті осквернителя почне проявлятися смерть: залежності, хвороби, втрати. Ці руйнації торкнуться всіх сфер життя - неприємності почнуть відбуватися і з самою людиною, і з її близькими, і з тими проектами, якими вона зайнята.
  3. Складнощі репродуктивної сфери. Смерть в домі не дає проявитися життю - якщо вдома є предмети, пов'язані зі смертю, не варто очікувати легких вагітностей, вірогідні викидні або народження дитини з вадами розвитку.
  4. Коли не відбувається нічого і людина думає «так все це нісенітниця» - це значить, що відповідати за скоєне будуть діти і внуки. І їм буде абсолютно не зрозуміло, чому в їхньому житті постійно відбуваються жахливі події.

Ситуація може ще погіршитися тим, що опоганюється могила відомої людини, яка, можливо, і володіла серйозною магічною силою. Стародавні маги могли поховати разом з собою темні і руйнівні артефакти, накласти закляття і т.п. Час може стерти фізичні згадки про це, але вони все будуть діяти.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: блогери, містика, цікаво знати, кладовище
В тему

Останні матеріали