Поради

Як з першого погляду визначити, чи буде людина вам зраджувати

Як з першого погляду визначити, чи буде людина вам зраджувати

Сексологиня Ганна Амбарцумян розповіла, як при першій зустрічі з людиною визначити, що від неї можна очікувати.

Вона назвала ряд рис, на які варто звернути увагу і завдяки яким можна визначити потенційного зрадника: як чоловіка, так і жінку.

Спеціалістка зазначила, що волелюбні люди обох статей схильні поводитися однаково.

Як правило, у таких людей є дві крайнощі.

  • Першою ознакою, що говорить про те, що людина потенційно може бути зрадником, є те, що з перших хвилин знайомства вона намагається доносити до своєї пари думку про те, що зради є нормою, заявила експертка. Вони не вважають фізичну зраду неприйнятною, крім того, вони часто виступають за вільні стосунки. Для них зосередитися на одній людині означає, що вони перекреслюють інші принади цього світу в особі інших чоловіків або жінок, тому й не хочуть цього робити.
  • Другою крайністю є їх постійні спроби підкреслити, що вони не здатні на зраду. Як правило, невірні своїй парі люди можуть почати таку розмову в невідповідний момент, або робити на цьому акцент постійно. Крім того, підкреслила сексологиня, зрадники самі сильно ревнують і цікавляться тим, з ким же, крім них, спілкується їхня друга половинка. Можливо така поведінка всього лише говорить про ревнивий характер людини, але є ймовірність, що така людина має велике коло спілкування з протилежною статтю на стороні, зазначила Амбарцумян.

Також вона порадила звертати увагу на те, як людина спостерігає за іншими людьми. На думку фахівчині, якщо у вашої другої половинки бігають очі і концентруються на інших жінках або чоловіках, це ще одна ознака потенційного зрадника.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: стосунки, кохання, сексолог
В тему

Останні матеріали