Поради

Справжні стерви: імена самих підступних жінок

Справжні стерви: імена самих підступних жінок

Вважається, що ім'я впливає на життя людини, визначає її подальшу долю і навіть риси характеру. Фахівці стверджують, що дівчата з певними іменами можуть відрізнятися підступністю.

Анжеліка

Анжеліка справляє враження зарозумілої особи. Ця кар'єристка здатна піти по головах заради досягнення цілей. Чоловіків Анжеліка приваблює своєю ефектністю і шармом.

Ангеліна

Ангеліною в житті керують емоції, але за допомогою своєї підступності вона вміє їх ретельно приховувати. Такі жінки бувають образливими і навіть мстивими. У той же час Ангеліна притягує до себе представників протилежної статі.

Жанна

У Жанні пристрасть межує з агресивністю. У спілкуванні вона може проявляти авторитарність. У чоловіків така жінка користується популярністю завдяки своїй дотепності і чарівності. Але відносини з нею перетворюються в гру з вогнем.

Інга

Інга - недовірлива натура, вона насилу підпускає до себе людей. Але своєю крижаною чарівністю вона буквально гіпнотизує протилежну стать. Вона образлива і вперта, насилу приймає чужі недоліки.

Каріна

Дівчата з ім'ям Каріна наполегливі і завзяті. Вони схильні добиватися бажаного. Каріна знає собі ціну, в житті тримається впевнено і незалежно.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: жінки, поради астролога, цікаво знати
В тему