Поради

Як коти захищають нашу долю

Як коти захищають нашу долю

Яким чином кішка кожен день допомагає нам і нашій кармі?

З давніх часів коти вважалися особливими тваринами. Люди вірили, що в них є щось магічне. В Єгипті кішки були священними тваринами, а в багатьох країнах до цих пір залишився звичай, згідно з яким в новий будинок першим впускають кота. Він може оберігати не тільки житло, але і своїх господарів.

Коти бачать нутро людей

Якщо ви хочете дізнатися, хороша перед вами людина чи погана, досить познайомити його зі своєю кішкою. Вони відчувають, якщо від людини виходить негативна енергія і завжди сигналізують про це своєму господареві. Якщо ваш знайомий насправді бажає вам зла, кіт не піде до нього або і взагалі буде шипіти на нього. В такому випадку вам краще відмовитися від спілкування з цією людиною, оскільки вона виділяє щодо вас негативну енергію.

Негатив у позитив

Вважається, що кішка є енергетичним фільтром. Вона може очищати негативну енергію, пропускаючи через себе, а потім передає її своєму господареві або поширює по квартирі. Таким чином, вона допомагає боротися зі злими духами, порчею або пристрітом.

Кіт може допомогти навіть у тому випадку, якщо в сім'ї є якісь конфлікти. Ви напевно помічали, що, якщо в будинку все спокійно, ваша домашня тварина спить, грається і живе звичайним життям. Якщо трапиться сварка - кішка буде відчувати себе погано і піде втішати людину, яка страждає сильніше за все.

Очищення карми

Енергетики переконані, що радіус дії котячої карми в десятки разів більший, ніж у людини. Так вона може проводити кармічне очищення свого господаря.

Щоб воно відбувалося ефективніше, потрібно мінімум рухів, тому роблять вони це вночі. Перед сном погладьте свого улюбленця - не варто лаяти його. Коли кіт лягає поруч з вами перед сном, він намагається очистити вашу карму і поліпшити вашу енергетику. Якщо він ліг до вас, не проганяйте його, а навпаки - подякуйте за допомогу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: містика, екстрасенси, Поради
В тему