Поради

Астрологи пояснили, які чоловіки будуть у сім’ї справжніми тиранами

Астрологи пояснили, які чоловіки будуть у сім’ї справжніми тиранами

Чоловіки, народжені під цими сузір'ями, бувають надто вимогливі до своїх дружин.

Телець

Тельці в першу чергу вимогливі до себе. Вони ставлять для себе конкретні цілі і завдання, і всіма силами намагаються їх виконувати. У цьому Тельці бачать шлях до успіху.

Тому того ж вони вимагають від усіх тих, хто їх оточує - від колег, від підлеглих, від друзів, від родичів, включаючи кохану дружину і дітей.

Однак, завдяки своїй вимогливості представники цього знаку зодіаку багато в чому є двигунами для інших людей, заряджаючи їх своєю енергією і працьовитістю.

Діва

Чоловіки-Діви з тих людей, яким чужого не треба, але і своє вони не віддадуть. Представники цього знаку чітко окреслюють свою територію, на якій вони беруть на себе керівну роль.

Найчастіше такою територією є сім'я, члени якої повинні жити виключно за правилами, які встановлені Дівою.

Лев

Природжені лідери, вони і в шлюбі спочатку віддають своїй партнерці роль другого плану, від якої потрібно вести господарство, виховувати дітей, і у всьому потурати своєму коханому чоловікові.

Леви не терплять навіть найменшого натяку на непослух і непокору. Будь-бунт на «кораблі» буде придушуватися миттєво.

Скорпіон

Чоловіки-Скорпіони цілком і повністю піклуються про свою сім'ю, про своїх близьких. Вони справжні здобувачі, які з ранку до вечора думають про те, як заробити.

Накопичена за день втома укупі з не найпростішим характером Скорпіонів ні-ні та вихлюпується назовні. І тоді їх другій половинці доводиться вислуховувати на свою адресу чимало незаслуженої критики - від неіснуючої пилюки до супу, який йому здався несмачним.

Козеріг

Чоловіки-Козероги планують щодень, кожен хід, кожне подальше рішення. Саме так, вважають вони, можна чогось в цьому житті домогтися.

Того ж самого вони вимагають від своїх близьких. Козероги впевнені, що тільки їх план на майбутнє - єдино вірний, і ніяких підказок з боку вони категорично не приймають.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: чоловіки, прогноз астрологів, поради астролога, жінки, кохання, шлюб, Сім'я
В тему