Поради

Що має знати жінка, перш ніж закохатися в Овна

Що має знати жінка, перш ніж закохатися в Овна

Отже, об'єкт твоїх зітхань виявився Овном. Не важливо, як ти дізналася цю інформацію - соцмережі і робочі документи тобі в допомогу, але тепер треба вирішити, як з цими знаннями обійтися.

Для початку не дуже хороша новина - це знак вогню. А значить, він вкрай гарячий у всіх сенсах цього слова. Тобто скандали-інтриги-розслідування, бурхливі сварки і примирення тут дуже-дуже вірогідні. Поки є час, подумай, чи готова ти до такого емоційно.

  • Овен мінливий. Легко загоряється і так само легко остигає. Краще заздалегідь дізнатися про ті зв'язки, які недавно закінчилися (чи закінчилися) і про те, як Овен вчинив зі своєю колишньою. Щоб, так би мовити, без ілюзій. Цілком ймовірно, ти дізнаєшся, що в один прекрасний день він просто зник. Бо всі ці з'ясування відносин і повага до почуттів інших Овна мало цікавлять. Теплі, душевні відносини - точно не до нього. Бурхливий роман, який можна потім згадувати з ностальгією і розповідати про нього подругам - так, цілком.
  • Якщо не передумала, то знай - Овни люблять недосяжні ідеали. Тобі треба бути в його очах затребуваною, оточеною друзями і шанувальниками, ідеальною, красивою, неприступною - вибери що завгодно з цього списку, головне, щоб Овен відчував - ти далеко, а йому необхідно докласти купу зусиль, щоб тебе завоювати. Тоді є шанс, що відносини триватимуть довше.
  • А ще - Овен любить освіченість, ерудованість, почуття гумору, але погано відноситься до надто серйозних дівчат. Тобі потрібно бути легкою на підйом, розбиратися в новинках літератури і кіно, бути готовою розділяти його захоплення.
  • Незмінне захоплення ним і позицією, яку він займає з найрізноманітніших питань. Тут буде важкувато - ти часто будеш свідком його несправедливості, різкості і недалекоглядності. Але, якщо ти вже все вирішила і любов надає тобі віри і сил - займай позицію вірної подруги і захисниці його від всіх мирських негараздів. Йому це точно сподобається.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, кохання, чоловіки, жінки, стосунки
В тему

Останні матеріали