Поради

ТОП-5 імен жінок, з яких будуть ідеальні дружини

ТОП-5 імен жінок, з яких будуть ідеальні дружини

На думку представників окультних наук, ім'я визначає ставлення жінки до шлюбу.

  1. Анна просто створена для сім'ї, вона з дитинства проявляє великодушність і турботу про інших. Жінки з таким ім’ям люблять затишок і спокій, дотримуються традиційних поглядів, але при цьому готові до розвитку. Це дозволяє Аннам створювати щасливий шлюб і виховувати дітей.
  2. Юлія з малих років проявляє відповідальність, але при цьому буває й непосидюча. У дорослому віці володарка цього імені поводиться більш стримано, зокрема, і в романтичних стосунках. Як правило, Юлія виходить заміж раз і назавжди, це зважене рішення, на яке ніхто не може вплинути.
  3. Наталія буде поруч з чоловіком в горі і в радості, вона з усіх сил бореться за щастя своєї сім'ї і ніколи не проміняє його на вигоду. Це спокійна і розважлива жінка, не схильна до скандалів. Наталія завжди знайде можливість помиритися.
  4. Ірина - справжня берегиня сімейного вогнища, готова на будь-які труднощі заради благополуччя чоловіка і дітей. Сім'я - її головна цінність у житті. Ірини, як правило, чудові кулінарки, і це – не головна їх здатність.
  5. Катерина - чиста і жіночна, у всьому зберігає гідність і здатна на вирішення найскладніших проблем. Особливо це стосується сімейних відносин. Катерина дуже тонко відчуває оточуючих і ні за що не стане зв'язуватися з першим зустрічним.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: жінки, поради астролога, шлюб
В тему