Поради

Які жіночі імена захищають від бід

Які жіночі імена захищають від бід

В очікуванні дитини пара замислюється про те, яке ім'я вибрати для новонародженого, щоб його життя було щасливим.

Про це йдеться у статті експертки в тлумаченні сновидінь, тарологині Маріанни Басс.

Якщо народжується дівчинка, то часто батькам хочеться, щоб ім'я ще й оберігало їх дитину від чужого негативного впливу. Жіночі імена-обереги часто є похідними від чоловічих, ніби забираючи у них частину сили або містять букву «р», що символізує міць. Щоб посилити захист, іноді дівчинці дають подвійне ім'я (наприклад: Анна-Маргарита) – так часто робили в старовину, щоб заплутати злих духів.

Ось кілька жіночих імен, які мають дуже сильну енергетику.

  • Олександра (від грецького чоловічого Олександр) означає захисниця людей. Володіє великою життєвою силою, надійністю і авторитетом. Сильне і владне звучання додає значущості та гідності, при цьому не забираючи жіночності і гармонійності.
  • Дарина (від древньоперсидського чоловічого Дарій) – сильна, що володіє багатством, переможниця. Вона завжди гарна подруга і чесний партнер. Любить перебувати в оточенні людей, ім'я захищає її від зовнішніх негативних впливів.
  • Маргарита (з грецької – перлина). Вібрація імені начебто стримує невидиму енергію і пристрасність, містить в собі якусь таємницю. Ім'я оточене захисною аурою, яку неможливо пробити.
  • Вікторія (від грецького чоловічого Віктор) – богиня перемоги. Завжди налаштована на успіх, оптимістка з сильним характером, але при цьому жіночна. Віра в перемогу, як щит, відбиває від Вікторії всю негативну енергію.
  • Варвара (від грецького чоловічого Варвар) – глибинні сила і воля відчуваються в ній. Вона послідовна, тверда в своїх рішеннях, може бути вельми жорстока. Але Доля любить Варвар і часто допомагає в непростих ситуаціях.
  • Ольга (від древньоскандинавського чоловічого Олег) – велика, свята. Самостійна, з яскравою індивідуальністю і вкрай непростим характером, через який її часто недолюблюють оточуючі. Енергетичний захист береже «господиню» від пристріту і порчі.
  • Катерина – в перекладі з грецького «чиста, непорочна». Володіє високим інтелектом і прагненням до високих досягнень. Дуже енергійна, з бурхливим темпераментом, який іноді сприймається як агресія, але насправді служить міцним захистом.

Даючи ім'я дитині, пам'ятайте, що це її Доля!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: діти, поради астролога, цікаво знати
В тему