Поради

Дослідження: плюси і мінуси сексу між друзями

Дослідження: плюси і мінуси сексу між друзями

Ми звикли думати, що романтичні відносини між друзями - це погана ідея. Статистика, в свою чергу, говорить про зворотне.

Канадські дослідники опитали 1900 осіб і з'ясували, що 68% респондентів почали романтичні стосунки зі своїми друзями. Статистика підтверджує стару теорію: дружба – чудова основа для кохання.

Але є одне але. Пам'ятаєте стереотип про пари, які скаржаться на зникнення пристрасті у стосунках? Кажуть, це відбувається, тому що люди з часом стають не просто коханцями, а й близькими друзями. Виходить, що для партнерів, які в минулому дружили, секс може стати перешкодою до створення відносин.

Журналістка Трейсі Кокс вирішила перевірити цю теорію і опитала пари, в яких друзі стали коханцями.

Кокс з'ясувала, що в сексі між колишніми друзями є великий плюс - вони часто обговорювали свої секрети, тому добре знають про переваги один одного. До того ж одного простіше сказати про свої незручності, якщо щось піде не так, а з малознайомим коханцем поговорити буває складніше.

З поганих новин - незграбний секс. Друзі не звикли торкатися один до одного, тому їх рухи можуть бути скутими. Занепокоєння і страх здатні вплинути на пристрасть, але пари, опитані Кокс, запевняють, що незручність швидко зникає. Секс між друзями, які емоційно пов'язані, стає пристрасним і чуттєвим.

До речі, цікаво, що багато людей запевняють, що коли стосунки з другом переходять на новий рівень, він вже сприймається ними не як давній знайомий: мовляв, якщо ви вперше торкаєтеся один одного, то все старе обнуляється.

У відносин між друзями багато плюсів, але не потрібно думати, що такі пари ніколи не зіткнуться з сексуальними проблемами. Варто справедливо зауважити, що вони вирішать їх в кілька разів швидше і спокійніше, ніж люди, які познайомилися недавно. Ми ні на що не натякаємо, але звучить заманливо.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: секс, цікаво знати, стосунки
В тему

Останні матеріали