Поради

Як знову захотіти сексу після тривалої перерви

Як знову захотіти сексу після тривалої перерви

Існує думка, що тривале утримання негативно позначається на здоров’ї. Звичайно, поки від відсутності сексу ніхто не вмирав, але зате, за словами лікарів, можуть з’явитися психологічні і фізіологічні проблеми. Багато жінок скаржаться на зниження лібідо.

Ось як захотіти сексу після довгої перерви, якщо бажання зовсім не виникає.

«Мені 29 років, була перерва 4 роки – розлучення, залишилася з дитиною, в загальному не до цього було. А зараз зустрічаюся з чудовим чоловіком, закохана в нього, відчуваю ніжність і дуже його хочу. Але ... коли починаємо займатися сексом, тіло мовчить, як партизан на допиті. Уже усякий непотріб в голову лізе - віагри там випити, або прийняти чого, щоб розкрутити процес...», - поділилася своїми переживаннями дівчина, питаючи поради у фоловерів.

Найчастішою відповіддю в коментарях була рекомендація випити. Багато хто стверджує, що алкоголь допомагає підняти рівень лібідо. Але ж це не вихід - так можна і «підсісти». Знайшлися серед підписників і ті, хто дав дієвіші поради.

«Спробуйте секс з« сонною партнеркою»- нехай ваш коханий виконає свої чоловічі справи, коли ви будете міцно спати (тільки дуже ніжно і акуратно - так, щоб не розбудити). Працює це так: уві сні ваш мозок знімає всі сторонні, що блокують, фактори. Вам просто буде снитися солодкий сон, який плавно перейшов у дійсність», - порадив анонім.

«Постарайтеся встановити зі своїм чоловіком гранично довірливі відносини в ліжку, щоб, не соромлячись, розповідати один одному про всі бажання і проблеми в сексі. Розкажіть йому про ваші відчуття і спробуйте кілька разів позайматися мастурбацією в присутності свого чоловіка і при його участі. Доведіть себе на його очах до оргазму. Хоча б разів десять так зробіть. Потім поступово переходьте до більш традиційного сексу», - рекомендувала підписниця.

«Не хвилюйтеся, у мене приблизно так само було (і за віком, і за часом перерви в сексі). Через півроку все в норму прийшло», - заспокоїла авторку користувачка мережі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: секс, Поради, Здоров'я
В тему