Поради

Які знаки Зодіаку змінюють коханих як рукавички

Які знаки Зодіаку змінюють коханих як рукавички

Сьогодні наш рейтинг присвячений стосункам. Отже, в кого з знаків зодіаку почуття спалахують моментально і часто, а хто закохується раз і на все життя?

12 Козероги

Найбільші «сухарі» в зодіакальному пантеоні. Козероги, як правило, або однолюби, або істоти, які взагалі не відчувають амурних почуттів. У багатьох з них зовсім інші життєві цілі, завдання та пріоритети, а тому і пару вони собі вибирають (якщо вибирають) в відповідності зі своїми планами і намірами: дами - кавалера, який може задовольнити матеріальні потреби і забезпечити здорове потомство, чоловіки - панночку, яка стане окрасою його вітальні і відмінною господинею, що триматиме дім в ідеальному порядку.

11 Скорпіони

На одинадцяте місце поставимо Скорпіонів. Вони закохуються ну дуже нечасто, часом раз за життя. Але це не заважає їм постійно затівати як короткострокові, так і цілком тривалі відносини, засновані на сексі або ініційовані заради якихось цілей, іноді вельми корисливих і амбітних. Так, наприклад, дама цього знаку легко може вибрати перспективного і здорового фізично красеня, щоб народити від нього дитину, яку потім буде виховувати сама або з іншою людиною, а чоловіки-Скорпіони часто знаходять в особі закоханих в них панянок домробітниць і «піддослідних кроликів» для психологічних експериментів.

10 Діви

Діви воліють, щоб їх любили, а самі закохуються вкрай рідко. Вони в цьому плані вельми беземоційні, їх вибір другої половинки найчастіше обумовлений не почуттями, а тим чи іншим розрахунком, причому не обов'язково безпосередньо фінансовим. Наприклад:

  • просто прийшла пора створювати сім'ю і хтось здався перспективним;
  • хочеться з'їхати від батьків, а у потенційного партнера є своя житлоплоща;
  • любовне спілкування може допомогти в кар'єрі і т. д.

І тільки в дуже рідкісних випадках у представників цього знаку зносить дах від кохання.

9 Тельці

Тельці закохуються досить рідко. Причому зазвичай вони спочатку ретельно аналізують потенційного партнера і тільки потім, якщо результат їх влаштував і є всі шанси на взаємність, дають волю почуттям. Представникам цього знаку не властиво втрачати голову по сто разів за життя, вони свою любов не витрачають, вона для них непоправний ресурс, до якого вони ставляться дуже обережно і ощадно, їм важливо мати гарантію, що його трата недаремна, що це до чогось приведе і щось принесе.

8 Раки

Раки - істоти глибокі, їм не властива поверхнева закоханість, що проходить через пару тижнів. Вони кожен раз сподіваються, що ця любов назавжди, і зберігають вірність об'єкту своєї прихильності. Але якщо вже відносини припиняються, представники цього знаку не ставлять хрест на своєму особистому житті, а, зібравши себе по шматочках, знову відкриваються для любові, нехай між розривом і новим союзом і проходить часом багато років. Раки воліють мати сім'ю, і, якщо є шанс нею обзавестися, користуються ним.

7 Стрільці

Стрільці намагаються за одне життя прожити кілька, не бояться ламати усталену дійсність, а тому, як тільки відчувають сильний любовний потяг, починають домагатися взаємності і різко перекроюють своє існування, навіть якщо в цей момент перебувають у відносинах або в шлюбі. Часто любов безпосередньо керує їхніми вчинками, через неї вони змінюють місто або країну проживання, місце або сферу професійної діяльності; і таких радикальних метаморфоз може бути і дві, і три, і п'ять, і вісім.

6 Терези

Терезам теж важливо постійно мати пару, але при цьому вони вважають за краще спочатку переконатися, що їх дійсно люблять, і тільки потім відповісти взаємністю (ну або не відповісти, а імітувати почуття). Однак це не заважає їм досить часто закохуватися. Але не в тих, з ким вони безпосередньо спілкуються і можуть побудувати відносини, а в медійних персон - акторів/актрис, співаків/співачок, популярних телеведучих. Така собі альтернативна реальність, яка робить поточну дійсність більш стерпною, терпимою, а іноді і зовсім прекрасною.

5 Овни

Овнам любов «строить и жить помогает», а тому їм корисно перебувати в стані закоханості і бажано в міцних відносинах - для них вкрай важливо бути в парі і відчувати відповідні почуття. Але любов, яку вони відчувають, цілком може і випаруватися, якщо її об'єкт раптом сильно розчаровує, починаючи вести себе не так, як хочеться представнику цього знаку, і демонструє провал за провалом. І тоді зв'язок розривається, а Овен відправляється на пошуки наступного предмету любовної прихильності.

4 Риби

Риби любов романтизують, їм здається, що якщо вона в їх житті буде, то все інше перетвориться в казку, а тому якщо навіть вони і не закохані природним чином, то придумують собі почуття, переконують в них себе і оточуючих. А ще вони майстри закохатися в невідповідного індивіда і від душі постраждати, страждаючи від неможливості побудувати з ним ті відносини, які хочеться. Але страждання їх нічому не вчать - одна невдала закоханість часто перетікає в наступну таку ж. І припиняється цей квест тільки тоді, коли вони знаходять-таки свою справжню другу половинку.

3 Водолії

Водолії - істоти суперечливі: з одного боку, їм важливо зберігати незалежність і особистісну свободу, але з іншого - вони пристрасно жадають любові і особливо по юності і молодості примудряються закохуватися майже у всіх нових знайомих, які на початковому етапі спілкування звертають на них особливу увагу, навмисно чи несвідомо фліртують. Іноді у представників цього знаку в особистому житті твориться повний безлад, особливо якщо відразу двоє претендують на їх серце, а їм самим здається, що вони обох люблять.

2 Леви

А ось у Левів, що займають друге місце в нашому рейтингу, щораз як востаннє. Вони закохуються майже так само часто, як і Близнюки, але занурюються в свої почуття з головою, і, якою б за рахунком не була ця любовна прихильність, їм здається, що саме вона - та сама, єдина. Для представників цього знаку любити так само необхідно, як займатися творчістю, без цього вони депресують, так що, переставши втрачати голову від однієї людини, тут же шукають наступний об'єкт поклоніння. І, до речі, любов для них натхнення, двигун творчого процесу, а тому часом не має значення, чи взаємна вона.

1 Близнюки

Близнюки за різноманітність у всьому, в тому числі і в любові. Їм нудно довго любити одну і ту ж людини. Як тільки він перестає бути для них загадкою, стає передбачуваним, перетворюється в не раз прочитану, а тому до останньої букви знайому книгу, вони тут же несвідомо починають шукати наступний об'єкт для закоханості. А так як «читають» вони швидко, то і амурні захоплення змінюються у них зі швидкістю свисту. До того ж їм подобається бути закоханими, у них це кожен раз як вперше.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: стосунки, чоловіки, жінки, кохання, прогноз астрологів, поради астролога
В тему