Поради

Фільми, в яких дівчина стає красивою

Фільми, в яких дівчина стає красивою

Який тип кіно подобається всім дівчатам? Звичайно той, де героїня з невдахи перетворюється у красуню! Історія Попелюшки ніколи не вийде з моди! Пропонуємо ознайомитися зі списком 12-ти мелодрам, де відбуваються казкові перевтілення.

Групове перевтілення: «Хлопцям це подобається» (2008)

В дитинстві Шеллі була страшком. Тепер вона одна із моделей популярного журналу «Playboy» і навіть живе в домі Хью Хефнера. Проте, хитрощами та інтригами її виганяють звідти. Дівчина опиняється на вулиці. Але Шеллі не опускає рук. Вона влаштовується працювати у жіночий гуртожиток, який невдовзі мають закрити. Її підопічними стають сім непривабливих та скромних дівчат.

Перед Шеллі стоїть складне завдання: зробити із студенток – красунь та захопити серце хлопця, який має свої уявлення про те, як повинна виглядати жінка.

Чари почуттів: «Любовний напій № 9» (1992)

Пол науковець, якому дуже тяжко знайти спільну мову з жінками. Якось він жартома відвідує циганку, яка дає йому чарівний еліксир. Одна капля цього екстракту здатна закохати у нього будь-кого. Чоловік ділиться напитком зі своєю колегою Діаною, – страшком в здоровенних окулярах.

Вчені вирішують випробувати чарівний еліксир. У дівчини з’являється багато впливових та багатих кавалерів. Після чого її вигляд казковим образом змінюється у кращу сторону.

Але коли є справжні почуття, чари не потрібні! Коли це зрозуміють головні герої?

Титул - крок до змін: «Щоденники принцеси» (2001)

Міа – звичайна американська школярка. Вона не приваблива, носить окуляри та має неслухняне волосся. У її житті не відбувається нічого яскравого та вражаючого. Але Міа дізнається, що покійний батько був наслідником престолу однієї з європейських країн. А значить – дівчина принцеса.

Та майбутня королева не може так виглядати. Професіонали стилісти зроблять з неї справжню леді.

Чи допоможуть зміни знайти принца?

Краса врятує світ: «Міс Конгеніальність» (2000)

Грейсі Харт працює у поліції. У її житті немає коханого чоловіка та близьких подруг. Через це жінка стала грубою, неохайною та некультурною. Все міняється після того, як у відділок поступає нове завдання: потрібно проникнути на конкурс краси під виглядом однієї з учасниць. Ця нелегка місія лягає на плечі Грейсі.

Їй доведеться за одну ніч перетворитися з несимпатичного агента на новоспечену «Міс Нью-Джерсі».

У 2005 році вийшло продовження фільму. У цій частині Грейсі знову стає красунею та розслідує нову, не менш захоплюючу справу.

Не поспішайте закохуватись: «Нецілована» (1999)

У свої двадцять п’ять Джозі Геллер – успішний редактор однієї з найпрестижніших газет. Проте, дівчина вже давно мріє про журналістські завдання.

І от її посилають у школу, місце, з яким пов’язані не найкращі спогади. У випускному класі дівчину на бал запросив найкрасивіший хлопець, однак тоді він жорстоко посміявся над невдахою. Цього ж разу все інакше! Підліткові мрії Джозі стають реальністю. Та чи потрібні вони їй у двадцять п’ять?

Ненависть буває корисною: «Гола правда» (2009)

Еббі молода та амбіційна працівниця телекомпанії. Вона досі вірить, що може знайти свого принца. Та всі побачення обертаються провалом. Через низькі рейтинги, на роботу запрошують вульгарного та відвертого Майка Чадвея. Еббі не в захваті від цієї ідеї і готова на все аби вигнати чоловіка. Однак, він як ніхто, розуміє сильну половину людства і пропонує дівчині свою допомогу. Тепер Еббі користується порадами Майка, щоб закохати в себе сусіда-красеня.

Однак, в цієї парочки все не так просто…

Фільм без жартів: «Дружина напрокат» (2011)

Денні пластичний хірург, який знайомиться з жінками у незвичайний спосіб. Коли інші чоловіки ховають обручки, цей красунчик навпаки, одягає предмет вірності, хоча не одружений. Щоразу він вигадує нову історію про свою дружину-тирана. І милі дамочки ведуться на брехню.

Однак, він зустрічає Палмер. Дівчина хоче познайомитися з неіснуючою дружиною Денні. На цю роль чоловік запрошує свою колегу Кетрін, мати одиначку з двома дітьми. Щоб відповідати статусу дружини успішного пластичного хірурга, жінка перевтілюється з простої матусі на справжню серцеїдку!

Гра затягнеться надовго.

Фільм без ярликів: «Простушка» (2015)

Бьянка – не популярна. А от її кращі подруги – перші красуні у школі. Героїня дізнається від сусіда та друга дитинства Уеслі, що позаочі таких як вона називають «ТПП» — Товста Потворна Подруга. Вона розуміє, що люди користуються нею, або побільше дізнатися про подруг. Бьянка свариться з друзями та просить Уеслі допомоги. Та чи не закохається сусід у свою роботу?

Помста не буває солодкою: «Здохни, Джон Такер» (2006)

Працюючи офіціанткою, школярка Кейт дізнається, що перший красунчик Джон Такер відразу зустрічається з трьома дівчатами. Випадково панянки дізнаються про обман коханого і вирішують йому помститися. У цьому їм допоможе Кейт! Однак перед тим, як втілити свої плани у життя, з дівчиною потрібно попрацювати!

Чи досягнуть подруги цілі і чи не пошкодують про це?

Вага пліток: «Легковажна Я» (2010)

Олів – звичайна учениця середньостатистичної школи. Вона завжди старанно вчилася та ніколи не була крутою. А тоді збрехала подрузі про те, що вже втратила невинність… Ця інформація кометою розлетілася по школі і тепер більшість учнів вважають її легковажною. Тепер у Олів просять допомоги непопулярні хлопці. Заплативши дівчині вони розповідають усім, що спали з нею… Тепер Олів сексуальна бунтарка, що бореться з суспільною думкою!

Як відмінниця викрутитися з цієї ситуації та чи не завадить ця історія знайти справжнє кохання?

Сучасна казка: «Пенелопа» (2006)

Рід Вілернів проклятий. Наступна дівчинка, яка з’явиться у цій сім’ї, народиться зі свинячим п’ятачком. Нещастя випало на долю Пенелопи. А зняти чари може тільки шлюб з аристократом. Та всі кавалери розбігаються, як тільки бачать обличчя героїні.

Та одного дня, серед женихів з’являється Макс. Жаль дівчина не знає, що красеня прислав журналіст…

Класика жанру: «Це все вона» (1998)

Сьогодні критики заявляють, що саме ця картина дала початок жанру молодіжного кіно. І справді з скромним бюджетом за американськими мірками у 10 млн долларів, стрічка зібрала фантастичну суму в 106 млн.

Зак – перший красень, майбутній король випускного, відмінник, успішний спортсмен та найпопулярніший хлопець у школі. В нього багаті батьки, круті друзі та найкрасивіша дівчина.

Лейні – працює офіціанткою. Її цікавлять уроки художнього мистецтва. Вона жахливо вдягається, носить окуляри та не користується косметикою. У вільний час дівчина грає у театрі.

Після весняних канікул Зак дізнається, що його дівчина знайшла нового бойфренда. Пихатий хлопець заявляє друзям, що зможе з будь-якої миршавки зробити королеву балу. Вибір падає на непримітну Лейні…

Однак дуже скоро гра красунчика переростає у справжні почуття.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Дозвілля
В тему