Поради

5 ознак, що ви амбіверт

5 ознак, що ви амбіверт

Амбіверти - це люди, які за психотипом знаходяться ніби посередині між інтровертами і екстравертами. Їм притаманні якості як одного, так і іншого типу, тому вони можуть максимально добре пристосовуватися до різних життєвих ситуацій.

Існує кілька способів дізнатися, амбіверт ви чи ні.

  • Насамперед, амбіверти здатні прекрасно почувати себе в суспільстві інших людей, але при цьому і від самотності вони здатні отримувати справжнє задоволення. Їм не нудно з собою, але і компанія сторонніх людей їх обтяжувати не стане.
  • По-друге, настрій амбіверта може змінюватися і тяжіти в один момент до екстравертного типу, а в інший - до інтровертного. Сьогодні вони товариські і веселі, а вже завтра не готові бачити когось і вважають за краще залишитися наодинці з собою - це нормально.
  • Амбіверти можуть спокійно вести як необтяжливий small talk, так і з задоволенням підключаються до обговорення глибоких тем.
  • По-четверте, люди цього психотипу прекрасно відчувають загальний настрій і тому інтуїтивно знають, коли краще промовчати, а де варто внести свій коментар.
  • І, нарешті, остання риса: амбіверти завжди знаходять баланс між тим, де слід прислухатися до порад іншої людини, і тим, коли краще керуватися власною думкою.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: психологія, Люди, Поради, цікаво знати
В тему