Поради

Помилки під час сніданку, які заважають схуднути

Помилки під час сніданку, які заважають схуднути

Експерти назвали поширені помилки під час ранкового прийому їжі, які найчастіше заважають скинути зайву вагу.

Їх слова наводить The Sun.

Однією з них є надмірне споживання цукровмісних продуктів, таких як круасани, мюслі і випічка.

«Якщо ви з'їдаєте занадто багато цукру, з'являється ризик набрати зайві кілограми. Якщо у вас різко підвищується рівень цукру в крові, а потім він падає, вашому організму необхідно заповнити цей баланс. Тоді ви починаєте кидатися в пошуках снеків », - пояснив лондонський дієтолог і глава компанії з постачання БАДів Healthspan Роб Хобсон.

Ще одна помилка при спробі схуднути - споживання «порожніх» калорій.

«Якщо ви випили капучино і з'їли маффін, ви подумаєте: «Я всього лише поснідав кавою і кексом». Але насправді - це купа калорій і ніякого насичення», - попередив спортивний дієтолог Маюр Ранчордас з університету Sheffield Hallam.

Фахівець також додав, що будь-яка страва має бути в першу чергу живильною і містити комплекс з білків, жирів і вуглеводів. З цієї причини на сніданок найкращою альтернативою солодощам він назвав тост з цільнозернового борошна з лососем, авокадо і яйцем-пашот.

Більш того, помилкою ранкового раціону також вважається жирна їжа, така як бекон, сосиски і смажена картопля.

«Жирна їжа містить безліч калорій і змушує вас відчувати себе млявим, а солоні продукти, в свою чергу, несприятливо впливають на тиск», - зазначив Ранчордас.

 Крім цього, експерти порадили не пропускати ранковий прийом їжі.

«Починати день з неправильною їжі або взагалі з голоду - дуже погана ідея. Хороший сніданок допомагає виробити корисні звички і запобігає перекусам», - підкреслили вони.

 Насамкінець фахівці порекомендували відмовитися від перекусу на ходу.

«Виникає шанс переїдання, якщо ви не зосередитеся на їжі. А якщо ви поспішаєте – ризикуєте отримати нетравлення шлунка », - зійшлися на думці дієтологи.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: схуднення, Харчування і дієти, дієти, здоровий спосіб життя, Поради
В тему