Поради

Коли ліньки йти в салон: несподівані лайфхаки педикюру

Коли ліньки йти в салон: несподівані лайфхаки педикюру

Влітку ноги виходять на перший план - немає сенсу приховувати їх, коли на вулиці +30 і в довгих штанах просто неможливо ходити. Одночасно з цим доводиться турбуватися епіляцією, засмагою і педикюром.

Гладкі п'яти - основа всього

Насамперед, варто привести в порядок стопи. У домашніх умовах розм'якшити їх можна у ванні з теплою водою. Додайте туди 10-15 крапель ефірного масла лаванди або м'яти для дезодерірующего ефекту. Також радимо нанести на п'яти кашку з лимона або будь-якого іншого плоду з фруктовими кислотами в складі. Замотайте п'яти поверх плівкою і залиште на пару годин, поки шкіра не розм'якшити. Її буде легше прибрати пемзою або люфою. А після потрібно промити стопи і нанести живильний крем. Одягніть поверх шкарпетки і лягайте спати - на ранок ваші п'яти будуть як у немовляти.

Пилка для кутикули

Зрізати відрослий шар шкіри на маленьких пальчиках складно. Простіше купити баф з шорсткою поверхнею і зняти кутикулу поліруючими рухами. Опісля зволожіть шкіру олією або нанесіть лак, а після покрийте кремом. Не наносьте олію і крем перед лаком, інакше він швидко відпаде з нігтів.

Підфарбуйте відрослу зону

Розуміємо, нам теж часом лінь переробляти покриття. В цьому випадку ви можете спиляти глянсовий шар топа, відполірувати поверхню і нафарбувати поверх тим же кольором гель-лаку. Тільки пам'ятайте, що на наступний раз покриття потрібно зняти повністю. Нігті на ногах легко травмуються під тиском - не ризикуйте своїм здоров'ям.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Поради, цікаво знати, косметика, жінки
В тему

Останні матеріали