Поради

Коли зрада коханого – це щастя. Незвичайні історії жінок

Коли зрада коханого – це щастя. Незвичайні історії жінок

Дізнатися про зраду своєї половинки - жахливо боляче. Особливо важко, коли це відбувається раптово і несподівано. Але для цих дівчат зрада їх чоловіків стала трампліном до нового, кращого життя.

Їм вдавалося знайти упаковки від презервативів, отримували оголені фотки своїх бойфрендів і розкривали нахабну брехню, але зараз вдячні долі за ці гіркі відкриття.

Дізнайтеся, чому ці жінки раді зраді своїх колишніх.

Три жінки відверто розповіли про те, за яких дивних обставин дізналися, що їхні кохані ходять наліво.

37-річна Біба Таня з Ланкашира знайшла упаковку від презервативів в своїх лосинах для йоги. Вона прилипла до одягу, коли дівчина тренувалася вдома у свого хлопця. Таня зустрічалася з ним вісім місяців і була впевнена, що в разі чого відчує зраду за кілометр. Коли дівчина гнівно сунула під ніс коханому мерзенну доказ, він почервонів і став плутано виправдовуватися.

Після цього розлючена жінка виявила ще кілька слідів чужої жінки: плями від косметики на рушнику і дзвінки невідомого абонента в телефоні.

Зараз місіс Біба дуже щаслива в шлюбі з 59-річним інженером Кевіном і рада, що колись виявила доленосну упаковку від презервативів. Зрада принесла їй сімейне щастя і змінила життя - все на краще.

22-річна перукарка Демі-Луїз Бейлі з Ессекса дізналася про зраду коханого, коли лікувала його від грипу. Дівчина вийшла з дому за його улюбленим китайським супом і несподівано отримала пікантне фото хворого, на якому він оголений лежав на її простирадлах.

На той момент хлопець вже зробив їй пропозицію, і вони планували весілля. Гаряче фото було відправлено з невідомого номера. Як з'ясувалося, це зробила коханка її нареченого, з якою той таємно зустрічався протягом двох місяців.

Рішуча дівчина не стала лити сльози: вона попросила кухаря додати в супчик для зрадника подвійну порцію перцю чилі, а прийшовши додому вилила гарячий бульйон прямо на колишнього. Після цього випадку Демі зустріла справжнє кохання і жалкує лише про те, що тоді зіпсувала супом простирадла.

22-річна Джесіка Догерті з Північної Ірландії розкрила правду про зраду завдяки додатку для виклику таксі і вовни бездомного собаки. Друзі називають її «інспектором Догерті» за вміння розплутувати любовні хитросплетіння.

Дівчина зустрічалася з зрадником два роки тому. Він був справжнім маминим синочком і постійно телефонував або листувався з матір'ю. Одного вечора хлопець попросив Джесіку замовити йому таксі через мобільний додаток на її телефоні, сказавши, що поїде до мами, якій потрібна його допомога. Міс Догерті викликала таксі, не ставлячи зайвих питань, але перевіривши в додатку адресу, за якою водій доставив її хлопця, зрозуміла, що той відправився зовсім не до матері.

Розглянувши уважніше розташування будинку на Google Maps, Джессіка зрозуміла, що її улюблений відправився до дівчини з їх компанії, яка вже давно поклала на нього око. Обдурена Догерті вирішила не гарячкувати і діяти холоднокровно.

Черговий доказ дівчина виявила, коли зрадник з'явився до неї на наступний ранок. Вся його куртка була покрита білою собачої шерстю. У матері зрадника собаки не було, а ось у так званої подруги був білий пес, фото якого та регулярно викладала в Інстаграм. Хлопець намагався виправдатися, сказавши, що це волосся його дідуся, але Джессіка надала йому інші докази і виставила за двері попередньо зібрані сумки з його речами.

Зараз до неї звертаються за допомогою знайомі, які сумніваються у вірності своїх коханих. Джессіка вже викрила п'ятьох підступних зрадників і продовжує допомагати виводити зрадників на чисту воду.

Іноді жахливий фінал стає стартом чогось кращого. Пережити зраду і розчарування дуже боляче, але для цих жінок зрада їх колишніх стала першим кроком на шляху до справжнього щастя. Доля дає нам гіркі уроки, щоб ми зробили висновки і знали, з ким варто ділити своє життя.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: стосунки, чоловіки, жінки, шлюб, кохання, психологія, історія, великобританія
В тему

Останні матеріали