Поради

Найскупіші люди: хто вони

Найскупіші люди: хто вони

Представники яких знаків Зодіаку кожен раз відривають гроші від серця?

Як не пов'язати своє життя з жаднюгою? Напевно, багато хто задавався цим питанням. А що нам підкажуть зірки, яким знакам зодіаку найскладніше розлучатися з грошима?

Козеріг

Думаю, багато хто тут безпомилково вкаже на Козерога – і буде правий. Він вміє не тільки заробляти гроші, але і уважно стежить за тим, як вони будуть витрачені. Він не зовсім жадібний, просто вміє рахувати гроші. Не тільки свої, але і чужі. Тому бездумні витрати і спонтанні покупки, широкі жести - точно не його історія. На захист Козерога можна сказати тільки те, що йому шкода грошей не тільки на інших, але і на самого себе.

Діва

Мабуть, стихія Землі так діє, що породжує жадібність, тому що в списку зодіакальних жаднюг багато фахівців також бачать Діву. На відміну від Козерога, Діва буде скупитися, тільки якщо мова йде про витрати на інших людей, в тому числі і про подарунки. Повсякденні витрати на членів сім'ї теж будуть проводитися в дуже економному режимі за принципом «і так зійде», «все одно зростуть», «їм не потрібно».

Скорпіон

Присутність Скорпіона в цій компанії, можливо, когось здивує - адже багато хто був свідками його широких жестів і гостинності. Справа в тому, що Скорпіон вкрай розважливий і готовий витрачатися, але не на інших людей, а на створення власного іміджу. Коли мова йде про повсякденні і прихованих від сторонніх очей витратах, цей знак - той ще скнара, на прохання близьких він найчастіше відповідає: «Навіщо тобі це треба?» і дорікає їх у розбазарюванні грошей.

Близнюки

Близнюки теж люблять «пустити пил в очі» на публіці. І економлять кожну копійку, залишившись наодинці з собою і з близькими. На відміну від прагматичного Скорпіона, їх драйвер - захоплення публіки, яка з завмиранням серця дивиться на витікають крізь пальці заощадження.

Риби

Ще один прихований скнара - Риби. У цього знаку є два стани – або вони витрачають все здобуте непосильною працею або, навпаки, економлять кожну копійку. Це пов'язано з їх невпевненістю в завтрашньому дні і їх постійно мотає між «живемо один раз» і «треба забезпечити собі майбутнє».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: гороскоп, прогноз астрологів, поради астролога, Люди
В тему