Поради

Астрологи назвали самих чуйних людей, якими всі користуються

Астрологи назвали самих чуйних людей, якими всі користуються

Кожна людина хоча б раз у житті стикалася із ситуацією, коли вона змушена попросити про допомогу. Хтось відгукується відразу, хтось довго думає, а є ті, хто відмовляє. Від чого залежить людська чуйність? Астрологи вважають, що від розташування зірок на небі в момент народження.

На їхню думку, самим добрим і чуйним знаком зодіаку є Риби.

Риби (20 лютого - 20 березня), відносяться до стихії Води, управляються планетою Нептун. Талісман - нарцис. Кольори - зелений і білий.

Риби - неперевершені знавці душ людських і кращі «жилетки» для всіх оточуючих. Представники цього знаку не тільки мовчки вислуховують людину, а й прагнуть надати посильну допомогу словом і ділом. Незважаючи на таку зовнішню чуйність, Риби мають раниму душу і дуже важко сприймають критику і негатив в свою адресу.

Вислуховуючи інших, представники цього знаку рідко відкриваються самі, ховаючись за стіною удаваної байдужості. Навколишні можуть обманювати себе, вважаючи їх сором'язливими, але це зовсім не так: Риби добре вміють стримувати емоції, якщо це потрібно. Через це вони схильні до перепадів настрою. Не дивуйтеся, що іноді вони можуть реагувати раптово: розсміятися або засумувати, а через кілька хвилин знову повернутися в рівновагу.

Риби погано переносять самотність і прагнуть підтримувати широке коло контактів. Якщо ви входите в близьке для Риб коло або змогли завоювати їхню довіру, то більш чуйного друга вам буде складно знайти.

В глибині душі - це дуже творчі люди, які мають багато інтересів і готові розділити їх з тими, хто їм по-справжньому дорогий. Риби люблять спілкуватися по душам, мріяти і будувати плани, віддаватися приємним спогадам зі своїми близькими. Якщо вони розуміють, що можуть допомогти в реалізації задуманого, без вагань включаться в процес.

Що стосується їх ставлення до власних проблем, то Риби схильні швидше перечекати, ніж кинутися в бій. Їм простіше підтримати інших, ніж зайнятися вирішенням власних проблем.

Якщо ви заподіяли Рибам сильний душевний біль або втомили нескінченними проханнями, будьте впевнені, вони викреслять вас зі свого життя не для того, щоб покарати, а щоб більше не травмувати свою душу.

Якщо у вашому оточенні є людина, що народилася під знаком Риб, підтримка і співчуття вам забезпечені.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, психологія, цікаво знати
В тему