Поради

Як не попастися на вудочку альфонса: пояснення сексологів

Як не попастися на вудочку альфонса: пояснення сексологів

Закоханим жінкам часом важко контролювати свої емоції, і цим можуть користуватися не дуже чесні чоловіки. Альфонси здатні не тільки зіпсувати життя дівчині, але і розорити її.

Сексологиня Олександра Міллер пояснила, як розпізнати такого чоловіка і не попастися в пастку через його промови.

«Альфонси - це свого роду актори, які говорять те, що жінка хоче чути, оточують увагою і спочатку навіть можуть вкладати свої гроші і купувати подарунки, які, звичайно, незабаром з лишком окуплять за рахунок довірливих дам», - заявила вона.

Експертка додала, що на виверти альфонса часто попадаються жінки з низькою самооцінкою, які щиро раді, що їх хвалять і приносять задоволення в ліжку. Вони готові пожертвувати всім, аби обранець був поряд. Для того щоб не залишитися з розбитим серцем і пустим гаманцем, на речі потрібно дивитися більш реалістично, проте з альфонсом це досить складно, так як він весь час намагається приспати увагу жертви.

«Ознаки альфонса: дуже часто він говорить, що гроші – це не головне в житті. Його головна мета – справити враження, він ретельно стежить за собою, любить стильний одяг і хороші аксесуари. Каже надто багато компліментів», - нагадала Міллер.

Такий чоловік буде з радістю приймати від коханої подарунки і при цьому сам не буде їй нічого дарувати. Крім того, альфонс впевнений, що він занадто хороший, щоб працювати, а жінка повинна його утримувати і любити.

Щоб позбутися від альфонса, сексологиня радить вимкнути жалість і поцікавитися, як чоловік буде віддавати свої борги. Крім того, потрібно проявити жорсткість характеру і не слухати його, коли він буде заявляти, що ви нікому не потрібні, крім нього, і вселяти різні комплекси. У такому випадку ви зможете скинути його зі своєї шиї і знайти собі нормального чоловіка

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: чоловіки, жінки, Поради, сексолог, секс, стосунки, психологія
В тему