Поради

Самі зарозумілі люди за знаком Зодіаку

Самі зарозумілі люди за знаком Зодіаку

Вони дивляться на нас зверху вниз, іноді зневажливо, іноді милостиво. Вам знайоме таке ставлення до себе? Як думаєте, представники яких знаків так себе поводять?

Водолій

Швидше за все, серед них буде Водолій. Цей знак завжди сповнений енергії, притягує людей і навколо нього багато подій і можливостей. Тому найчастіше прості людські проблеми - немає грошей, немає зв'язків, зрадили друзі - для Водолія виглядають дрібнувато і незрозуміло. Звідси і поблажливість, він часто знизує плечима: «Чого засмучуватися, якщо питання можна вирішити за пару хвилин?» І що важливо - вирішує.

Овен

Також навряд чи тут ми обійдемося без Овна. Адже він упевнений в тому, що володіє винятково правильною думкою - про все, що діється навколо. Є дві точки зору - Овна і неправильна. Саме її Овен і доносить до оточуючих з високо піднятою головою. Занадто високо, щоб помітити усмішки і недовіру на обличчях слухачів. Зарозумілість Овна, на жаль, швидко розбивається об реальність життя: він звинуватить оточуючих в тупості і близькості і вибере собі нову «групу підтримки».

Діва

Діви також будуть в цьому клубі. Вони впевнені у своїй інтелектуальній перевазі над оточуючими і демонструють цю впевненість при кожному зручному випадку. У гарному настрої - з поблажливою посмішкою, роз'яснюючи ближнім прописні істини, як учитель роз'яснює недбайливим учням. У поганому настрої - жовчно і принизливо в дусі: «Та як можна не знати таких простих речей?» На жаль, Діви відмовляються визнати, що найчастіше їх просто використовують, звертаючись за потрібною інформацією і нічого не пропонуючи натомість.

Близнюки

Близнюки теж люблять блиснути своєю унікальністю. Їм часто здається, що весь світ не дотягує до їх пишноти, але ось світ так чомусь не думає. Це можна спостерігати за їхніми стосункам з керівництвом: Близнюки впевнені, що вони кращі і розумніші за всіх навколо. Буває, що така впевненість призводить до раптових звільнень і розриву відносин - там, де можна було зберігати і розвивати. Але, на відміну від інших знаків, Близнюки здатні зупинитися, задуматися і зрозуміти, що помиляються і також швидко виправити ситуацію. Якщо вони цього захочуть, зрозуміло.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: гороскоп, прогноз астрологів, поради астролога, психологія, цікаво знати
В тему

Останні матеріали