Поради

Довідайтеся, як виглядає ваша темна сторона

Довідайтеся, як виглядає ваша темна сторона

У кожного з нас є своя темна сторона. Це те, що ми звикли заперечувати і відкидати: ми не такі, ми - хороші.

Проте, темна сторона часто є джерелом величезної сили. Це те, що захищає нас, хоча ми не дуже любимо виставляти це напоказ. Про те, яка темна сторона проявлена саме в вас, читайте в цій статті.

Для того, щоб дізнатися, якою темною силою ви володієте, виберіть одну тварину зі списку:

  • вовк
  • кажан
  • ворон
  • чорна пантера
  • чорна вдова (павук)
  • чорна кішка
  • стерв'ятник

Вибрали? Чудово. Тепер знайдіть опис свого «тваринного» і починайте читати.

Вовк

Вовк - тварина сильна і смілива, він може завдати величезної шкоди противнику, але вовк ніколи не нападає, якщо його не спровокували. Але навіть коли вовчі інтереси були вражені, він не відповідає відразу - чекає відповідного моменту. І ось коли він наступає, жорстоко мстить кривдникові. Якщо ви вибрали вовка, ви точно так само вичікуєте, перш ніж покарати. Але поки вас не чіпатимуть, живете собі спокійно і теж нікого не зачіпаєте.

Кажан

Кого боїться навіть Бетмен? Звичайно, кажана. Вони істоти абсолютно дивні: зникають при денному світлі і дивляться на світ догори ногами. Ви точно так же, як і летюча миша, бачите все в іншому світлі, ніж навколишні, і можете вселяти справжній жах своїм раптовим зникненням і такою ж несподіваною появою.

Ворон

Ворон завжди вселяв страх і жах, більш того, його вважали провісником швидкої смерті. А ще ворони дуже розумні, вони можуть навіть імітувати людську мову, без труднощів пристосовуються до нових обставин. Якщо Ворон - ваш вибір, ви так само розумні і потайливі, а значить, і небезпечні, як він.

Чорна Пантера

Пантера розумна і граціозна, і - о Боже! - як же вона жорстока. Від ворога не залишиться і сліду, якщо вона вирішить захищати себе і свої кордони. Якщо ви вибрали пантеру, ви так само ніжні, як і вона, і так само рішучі і безкомпромісні в момент злості.

Чорна вдова

Ці павуки – справжні діти диявола. Коли щось йде не за їхнім сценарієм, вони починають повільно готуватися до знищення противника. Чорна вдова може зжерти навіть власного партнера, якщо він став завдавати їй болю. Так само і люди, що вибрали цю тварину, спочатку присипляють пильність ворога, розслабивши його, а потім холоднокровно вбивають, не дозволяючи жертві зрозуміти, що взагалі відбувається.

Чорна кішка

Чорна кішка завжди була символом небезпеки. Люди, які обрали чорну кішку, відрізняються уважністю й умінням нападати зненацька для ворога і в точно потрібний момент. Ви терплячі і розважливі, і не знаєте пощади, якщо хтось по-справжньому вас зачепив.

Стерв'ятник

Стерв'ятник - сильна кровожерна птах, яка здатна довго виглядати свою жертву і чекати, поки вона сама знесилиться. Коли це відбувається, стерв'ятник грубо розправляється з нею, думаючи тільки про себе. Якщо ви вибрали стерв'ятника, вам є про що задуматися.

Якою б жахливою не була ваша темна сторона, нехай добра у вашому житті буде у багато разів більше!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: психологія, екстрасенси, цікаво знати
В тему