Поради

Які люди ніколи не хворіють: пояснення астрологів

Які люди ніколи не хворіють: пояснення астрологів

Ці люди практично не з'являються на порозі кабінету лікаря.

Здавалося б, наше здоров'я залежить здебільшого від нашого ставлення до нього, але не все так просто.

Знак зодіаку також не варто скидати з рахунків, адже далеко не всі представники певних знаків можуть похвалитися чудовим здоров'ям, навіть якщо не пропускають тривожні симптоми і відразу ж звертаються до лікаря. Ми вирішили з'ясувати, які знаки найрідше відчувають проблеми зі здоров'ям, і чому варто у них повчитися.

Телець

Погодьтеся, список був би неповним без Тельця – трудівника і одного з найміцніших знаків. Так як Телець звик важко працювати, організм зношується швидше, що найнеприємніше – Телець може цього не помітити. Тельці стикаються з головними болями і вірусними захворюваннями, але це відбувається настільки рідко, що представники цього знаку навіть не звертають уваги на легкі симптоми. Слабкою частиною в організмі Тельця також є шия, яку потрібно берегти в холодну погоду, тоді проблем у міцного Тельця буде ще менше.

Діва

Педантична Діва просто не дає шансу хворобі розвинутися, оскільки представники цього знаку – справжні іпохондрики і біжать за консультацією при першому кашлі. Але при цьому Діва володіє сильним імунітетом і віруси «беруть» їх вкрай рідко. Нерідко Діва стикається з проблемами з суглобами, а й тут пильний знак вчасно потрапить на консультацію і не дасть шансу хвороби перейти на нову стадію.

Рак

Досить міцний знак, який звертається до лікаря тільки в крайньому випадку. Що цікаво, лише у випадку цього знаку психічне здоров'я практично завжди зав'язане на фізичному – як тільки Рак починає стресувати, тіло починає давати збої. Особливо яскраво симптоми стресу відображаються на шлунково-кишковому тракті, за чим Раку варто ретельно стежити. Однак сезонні захворювання практично завжди обходять представників цього знаку стороною.

Скорпіон

Вибуховий Скорпіон завжди в центрі подій, а це значить, у нього міцний імунітет. Його практично ніколи не можна застати вдома в ліжку з нездужанням – Скорпіон просто не дозволяє собі такого. І все ж вразливе місце є: Скорпіон схильний до емоційного виснаження. Правда, це відбувається так рідко, що представники цього знаку навіть не надають значення цьому моменту, швидко відновлюючи сили і повертаючись до звичного ритму життя, без якого цей яскравий знак просто не уявляє свого існування.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поради астролога, прогноз астрологів, Здоров'я, Лікарі
В тему