Поради

Які кармічні хвороби вас переслідують і як їх подолати

Які кармічні хвороби вас переслідують і як їх подолати

Кармічні захворювання – це хвороби і нездужання, які перейшли до нас з наших минулих життів.

Можливо, ваша травма спини – результат того, що ви були занадто негнучким колись, і ось ваша негнучкість проявилася в нинішньому житті. Існує зв'язок між знаком зодіаку і кармічними захворюваннями, тобто представники різних знаків мають різні проблеми. Про те, до яких кармічних хвороб схильні різні знаки, читайте в цьому матеріалі.

Овен

Овнам дісталися хвороби голови. А також все, що пов'язано з підвищеним тиском, - це кармічні болячки Овнів. Тому Овнам показані медитативні практики, заспокоюючі розум і «охолоджуючі» голову. І так - надягайте шолом.

Телець

Тельців кармічно мучать бронхіти і хвороби легенів – така незавидна доля. Щоб мінімізувати карму, Тельцям бажано не палити і не застудитися - носити теплі светри і шарфи в холодну пору року.

Близнюки

Проблеми Близнюків лежать в сфері нервових захворювань. Нестійкість психіки дає багато різних нездужань: від легких неврозів до серйозної неврастенії. Близнюкам показана своєчасна релаксація і дотримання режиму дня - щоб уникнути перевантажень.

Рак

Раки страждають від ожиріння і депресії, і незрозуміло, що є наслідком, а що – причиною. Одне ясне: в усьому винна надмірна емоційність. Треба вчитися спокою і займатися фізкультурою - для стабілізації почуттів.

Лев

Хвороби Левів – серцеві. Інфаркт – самий стандартний варіант, так що Левам треба особливу увагу приділяти зміцненню серцевого м'яза. Спорт і життя без стресу - запорука лев'ячого здоров'я.

Діва

Діви страждають проблемами з зубами - а зуби, до речі, розповідають про наш зв'язок з предками. Діви повинні зміцнювати цей зв'язок, щоб забути про походи до стоматолога. І звичайно, дотримуватися правил догляду за порожниною рота.

Терези

Терези мають схильність до шкірних захворювань. Дерматити та атопія, та й просто чутлива шкіра - привіт з минулого життя. Правильне харчування і догляд за шкірою - те, що здатне віднадити злу карму назавжди.

Скорпіон

Кармічні хвороби Скорпіонів зачіпають сечостатеву систему і носять запальний характер. Щоб позбутися від них, потрібно побороти свою нестриманість і імпульсивність, а також стежити за дієтою.

Стрілець

Карма Стрільців, така ж, як і у Раків, - проблеми із зайвою вагою. На жаль, Стрільці схильні накопичувати ще і внутрішній, вісцеральний жир, який серйозно загрожує здоров'ю внутрішніх органів. Зрозуміло, що вирішити цю проблему може тільки правильне харчування.

Козеріг

Кармічні хвороби Козерогів - це артрити і всякого роду окостеніння. Природа як би нагадує їм таким чином про те, що треба бути більш гнучкими і чутливими. Поменше солі і правильна дієта можуть побороти карму Козерогів.

Водолій

Водолії, як і Близнюки, схильні до хвороб нервової системи. Карма їх така, що божевілля часто приходить саме до цих уранічних хлопцям. Поменше стресу і здоровий сон - правило номер один на все життя, якщо ви не хочете мати справу з кармою.

Риби

Кармічні хвороби Риб – це всякого роду залежності. Наркоманія, алкоголізм - все сюди. Вилікуватися від залежності - значить подолати карму. Рибам потрібно займатися творчістю, щоб реалізувати свій потенціал і не шукати розради в стимуляторах.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: хвороби, захворювання, поради астролога, прогноз астрологів
В тему