Поради

Як визначити, хто бажає вам зла

Як визначити, хто бажає вам зла

Деякі люди посміхаються нам в очі, але за спиною будують підступи. І розкрити їх не так вже й легко.

Про те, як дізнатися, хто бажає вам зла, читайте в цій статті.

Якщо ви виявили, що ваше життя стало блідіше і менш радісним, якщо з'явилися проблеми з роботою, здоров'ям і відносинами, можна поміркувати про те, чи не навели на вас порчу. Ви можете здогадуватися про те, хто саме міг побажати вам зла, зазвичай ми знаємо, хто недолюблює нас. Згадайте, чи не помічали ви чогось дивного в поведінці близьких і не дуже людей останнім часом. Недобрі погляди в вашу сторону теж зараховуються!

Якщо виявити злісного порушника вашого спокою самостійно не вдалося (а адже ви могли і помилитися!), скористайтеся таким методом. Увечері вдома встаньте перед великим дзеркалом, бажано щоб ви були самі вдома, і вже точно одні в кімнаті. Дивлячись на своє відображення в дзеркалі, прочитайте будь-яку молитву, яка вам ближче. І потім, дивлячись на точку в відображенні прямо над вашою головою, попросіть показати вам людину, яка побажала вам зла. В цей же момент ви її не побачите, але незабаром відбудеться дещо цікаве.

Зазвичай той, хто навів порчу і неусвідомлено наврочив (звичайна справа, особливо в соцмережах) виходить з вами на контакт протягом приблизно тижня. Зрозуміло, що ви контактуєте з багатьма, але саме цю людину ви точно впізнаєте. Щось особливе буде в тому, як вона до вас звернулася, написала коментар.

Іноді цей ритуал видає, що порчу навів близький родич, в цьому випадку його поведінка після ритуалу стає дивним, занадто нав'язливою, особливо якщо раніше він не відзначався великою тягою до спілкування з вами.

Зазвичай, коли стає зрозуміло, хто саме навів порчу або наврочив, негативний вплив помітно слабшає. Але якщо ви відчуваєте, що ритуалу впізнання недостатньо, варто задуматися про чистку від порчі. Але про це іншим разом!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: екстрасенси, Люди, цікаво знати, поради астролога
В тему