Поради

Ці люди взагалі не вміють відпочивати: ТОП-5 від астрологів

Ці люди взагалі не вміють відпочивати: ТОП-5 від астрологів

Літо – пора відпочинку та відпусток. Однак робота і турботи «відпускають» не всіх.

Парапсихологиня Оксана Лукіна розповіла, представники яких знаків зодіаку не вміють відпочивати.

Овен (21 березня - 19 квітня)

Коли справа стосується відпочинку і розслаблення, Овни зовсім безпорадні. З першого дня вони будуть намагатися чимось зайняти себе і оточуючих, замість того, щоб просто насолодитися спокоєм. Вони просто не вміють сидіти, склавши руки, і розслаблятися, їм завжди потрібно тримати руку на пульсі, а бездіяльність зводить їх з розуму, тому кращий спосіб відпочинку для представників цього знаку – зміна виду діяльності.

Близнюки (21 травня - 20 червня)

У житті Близнюків все відбувається в процесі спілкування, в тому числі і відпочинок. Ходити по колу і розмовляти з усіма знайомими і незнайомими на заході – типова модель поведінки для представників цього знаку. Якщо відпочинок на самоті або безмовність, то він перетворюється для Близнюків на тортури. У той час як інші можуть сісти і розслабитися з парою друзів на дивані за переглядом фільму, Близнюки не можуть замовкнути і на хвилину.

Діва (23 серпня - 22 вересня)

Діви – природжені трудоголіки, яким дуже складно залишити поза контролем всі нагальні справи і переключитися на щось інше. Діви настільки гарні в аналізі дрібних деталей, що бачать те, що інші можуть спочатку не помітити. Це корисно в роботі, але заважає відпочивати, тому що поки інші насолоджуються тим, що навколо, допитливі Діви, що переживають через роботу, починають вишукувати навколо недоліки.

Стрілець (22 листопада - 21 грудня)

Стрільці мають невичерпним джерелом енергії. Це робить їх нетерплячими і метушливими. Представники цього знаку володіють величезним ентузіазмом щодо дослідження нових територій і постійного руху, але далеко не всі готові визнати настільки активну діяльність видом відпочинку. Лежання біля басейну з коктейлем в руках – це для них не відпочинок, а час, витрачений даремно.

Риби (19 лютого - 20 березня)

Нерідко відпочинок, тобто час, коли Риби вільні від всіх звичних справ, змушує представників цього знака заглядати всередину себе і виявляти там все нові і нові конфлікти, загадки і протиріччя. Тому не дивуйтеся, якщо заплануєте веселу поїздку в компанії Риб, а в підсумку всю дорогу будете спостерігати відсторонене і пригнічене обличчя свого попутника.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: відпустка, відпочинок, прогноз астрологів, поради астролога
В тему