Поради

Яке за рахунком життя ви проживаєте на світі

Яке за рахунком життя ви проживаєте на світі

Живе людина один раз або втілюється на Землі знову і знову?

Це питання продовжує залишатися загадкою навіть при сучасному розвитку науки.

Теорія реінкарнацій вважає, що у душі існує 777 життів: вона починає свій шлях на планеті з нижчих істот і поступово «доростає» до людини. У стародавньому трактаті «Чаша Сходу» стверджується, що у людської душі 350 втілень, частина езотериків схиляється до цифри 15, інша голосує за 9, «як у кішки».

Існує безліч методик, за якими можна розрахувати, яке життя ви проживаєте в нинішньому втіленні.

Сьогодні розповімо, як зробити це за методикою американської астрологині Сінді Майерс. Запишіть числами дату вашого народження, наприклад: 15.08.1990. Складіть цифри дня, місяця і дві останні цифри року народження: 1 + 5 + 0 + 8 + 9 + 0 = 23. Якщо вийшло двозначне число, складіть його цифри між собою: 2 + 3 = 5. У нашому прикладі людина втілився на Землі в п'ятий раз.

Кожне втілення дається людині з певною метою

  • 1 - перший досвід. Люди з душею немовляти інфантильні, егоїстичні, роблять багато помилок, але в той же час, наївні, відкриті до нового досвіду. Їх завдання - вчитися, пізнавати себе і світ. Багато що в житті може даватися з трудом.
  • 2 - учнівство. Ці люди прийшли сюди, щоб навчитися краще розуміти себе та інших, будувати відносини, продовжувати вчитися у всіх сферах життя. На цьому етапі визначається сфера інтересів, виявляються творчі здібності.
  • 3 - пошук нового. Люди шукають нові місця, враження, досвід. Вони вже мають знання про навколишній світ, але жадають відкриттів і визнання. Серед них багато мандрівників, журналістів, представників шоу-бізнесу.
  • 4 - пошук любові. Люди зайняті пошуком партнера, народженням дітей, тілесних задоволень. Інтереси душі зосереджені на пізнанні чуттєвого досвіду: саме в цьому втіленні висока можливість знайти кармічну пару.
  • 5 - влада чи успіх - лейтмотив цього втілення. Душа вже пізнала і зробила багато, що допомагає їй досягти нових висот. Люди починають відчувати своє призначення, часто присвячують життя кар'єрі або накопиченню матеріальних благ.
  • 6 - учительство. Багато пройдено і пізнано, душа хоче більше віддавати іншим. У цьому втіленні люди присвячують себе допомозі оточуючим, діляться знаннями і досвідом, часто ставлять благополуччя інших вище власного.
  • 7 - відпрацювання карми. Найскладніше втілення, в якому доводиться «відпрацьовувати» зроблені помилки. Це люди з важкими долями, нещасливим коханням, важкими хворобами. Це життя, наповнене випробуваннями.
  • 8 - нова реальність, в якій крім накопиченого досвіду, присутня відпрацьована карма. Частина душ насолоджується комфортним відпочинком, а частина намагається зробити світ кращим. Тут народжуються духовні лідери, наукові та творчі генії.
  • 9 - етап мудрості. Про таких людей кажуть «стара душа». Вони мудрі не по роках, володіють потужною інтуїцією, здатні бачити те, що відбувається з різних точок зору. Їх більше цікавить духовне, ніж матеріальне. Вважається, що після цього етапу душа втілюється в іншому вимірі і не повертається на Землю.

В яку з теорій по реінкарнації вірити і чи вірити, вирішувати тільки вам.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, екстрасенси, цікаво знати, містика
В тему