Поради

Найкрасивіші пари з комедійних серіалів

Найкрасивіші пари з комедійних серіалів

Що може бути краще, ніж якісний гумор щедро приправлений романтикою? Пропонуємо ознайомитися зі списком найяскравіших пар, без кохання яких, улюблений серіал був би менш захоплюючим.

 

Доля бути поряд: Денні та Райлі

У 2012 році відбулася прем’єра оригінальної молодіжної комедії – «Татусь». З першої серії глядач дізнається про долю головного героя бармена Бена. Виявляється хлопець нещодавно став татком. Мати покинула доньку і відтепер за крихітною буде доглядати молодий татусь та його друзі.

У красеня Бена закохана його подруга дитинства Райлі. А від цієї панночки сходить з розуму старший брат головного героя, – хокеїст Денні. Довгий час дівчина бігає з меншим братом. І лише згодом розуміє, що насправді закохана у спортсмена.

Багато перепон стоять на шляху щастя молодих людей. Одна з них – татусь Бен. Однак у останній серії четвертого сезону закохані все ж опиняються перед вівтарем…

Закоханих грають Дерек Телер та Челсі Кейн.

 

Вибухонебезпечна пара: Шмідт та Сісі

Ще один маловідомий серіал, який заслуговує на увагу глядачів – «Новенька». Серед головних героїв є Шмідт та Сісі. Дівчина – красуня з екзотичною зовнішністю і працює моделлю. Хлопець користується великою популярністю серед представниць протилежної статі. Однак він дуже самовпевнений та незважаючи на свою щирість та теплоту – егоцентричний.

Попри це між молодими людьми спалахує пристрасть. Спочатку парочку зв’язує секс, а потім виникає емоційний зв’язок.

Це екстравагантна пара, яка захоплює глядачів неординарністю та темпераментом.

Ролі грають Макс Грінфілд та Ханна Саймон.

 

Не дуже добрі друзі: Моніка і Чендлер

Безсумнівно, один з найкращих серіалів всіх часів – «Друзі». Кожний епізод ситкому заворожував публіку. Було буде весело спостерігати за розвитком стосунків головних герої. Особливо сильно глядачів цікавила любовна лінія Моніки і Чендлера. Історія цієї пари розпочалася з дружби. На протязі чотирьох років ці двоє не відчували один до одного романтичних почуттів.

А тоді опиняються у ліжку. Трапилася ця подія на весілля брата Моніки. Дівчина була така засмучена через провали на особистому фронті, що вирішила знайти коротку втіху в обіймах Чендлера.

Секс був настільки чудовий, що партнери вирішують продовжувати стосунки. Та їхній роман може налякати компанію, тому закохані довгий час зустрічаються таємно. З часом інтрижка переростає у ось більше. Всі ці секрети приносять їм неабиякі незручності…

Головні ролі виконують Кортні Кокс та Меттью Перрі.

 

Дві половинки одного серця: Лілі і Маршал

Один з найсмішніших серіалів «Як я зустрів вашу маму». Родзинка ситкому Лілі та Маршал, – автори «Теорії оливок». За цим правилом один з партнерів ненавидить маслини, а інший обожнює. Один з головних героїв серіалу вважає, що це ця особливість робить пару ідеальною.

З першої серії глядачі закохуються у цю пару. Вони ніжні на зворушливі. В пілотному епізоді Маршал робить Лілі пропозицію. Здається, що період цукерок та букетів у них вже далеко позаду. Та в останній серії першого сезону закохані розстаються. Тепер їм доведеться наново будувати стосунки.

Про історію знайомства цієї пари ходили легенди. Однак, згодом глядач дізнається, що для того щоб бути ідеальним подружжям не обов’язково підпадати під правило «Теорії оливок». Окрім цього у 15 серії 8 сезону Лілі зізнається, що їхнє знайомство не було випадковим.

Головні ролі дісталися Джейсону Сігелу та  Елісон Ханніган.

 

Космічна пара: Шелдон і Емі

Телевізійні глядачі присуджують перше місце, одній з найбільш ексцентричніших пар – Шелдону и Емі. Це головні герої серіалу «Теорія великого вибуху», що хвилює серце глядачів з 2007 року. Довгий час, Шелдон залишався самотнім. Його геніальність і жахливий характер відлякували від нього людей..

В останній серії третього сезону кращі друзі Шелдона вирішують зареєструвати його на сайті знайомств, який обіцяє знайти ідеальну половинку кожному відвідувачу. І так, сайт вибирає досконалу дівчину для науковця. Нею стає Еми Фара Фаулер, яка працює нейробіологом.

Шляхом шантажу друзі ведуть Шелдона на побачення. Чоловік сприймає це все як безглузду затію, однак, молоді люди знаходять спільну мову.

Стосунки цієї пари розвиваються ось уже на протязі семи сезонів. І слід зазначити, їхні космічна любов ніколи не втомить глядачів.

Нещодавно серіал продовжили до 2018-19 рік. Отже у Емі та Шелдона ще багато пригод попереду.

Ролі виконують Майем Біелік та Джим Парсонс.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Дозвілля
В тему