Поради

Самі бажані жінки за знаком Зодіаку: ТОП-5

Самі бажані жінки за знаком Зодіаку: ТОП-5

Деяким представницям прекрасної статі не потрібно докладати зусиль, щоб спокусити чоловіка.

Астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, представниці яких володіють природним магнетизмом.

Козеріг

Непередаваний шарм і харизма відрізняють жінок-Козерогів. Вони привертають до себе протилежну стать недоступністю і холодом. Однак, коли вони закохуються по-справжньому, то готові піти на все заради обранця.

Водолій

Зовнішній вигляд і чарівність Водоліїв притягують десятки шанувальників. За словами астрологів, енергетика таких жінок настільки сильна, що чоловіки «ламають шиї», дивлячись на них. При цьому дівчата, народжені під цим знаком, дуже вибагливі: вони дуже довго придивляються до залицяльника, перед тим як підпустити його до себе.

Рак

Дуже комфортно чоловікам з жінками-Раками. Вони не приховують своїх почуттів і емоцій, а також не обділяють коханого увагою.

Лев

Жінки-Леви готові на багато що, щоб ощасливити свого чоловіка. Вони обожнюють обранця, надають йому підтримку у всіх починаннях. Вірність і самовідданість цих жінок викликає відгук у багатьох кавалерів.

Стрілець

Привносять тепло і затишок в життя чоловіка жінки-Стрільці. Вони здатні захистити обранця від негативних емоцій і переживань. Крім того, представниці цього знака стають чудовими мамами.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: жінки, стосунки, прогноз астрологів, поради астролога
В тему