Поради

Астрологи назвали жінок, які легко відбивають чужого чоловіка

Астрологи назвали жінок, які легко відбивають чужого чоловіка

На жаль, не так вже й рідко в житті відбувається така неприємна ситуація - з'являється подруга, яка «уводить» чоловіка або хлопця, в якого ви закохані.

З'являється жінка, для якої поняття «сім'я» і «шлюб» нічого не значать, вона готова сміливо руйнувати пару і «забирати» чоловіка. Астрологи розповіли, від яких знаків можна очікувати такої поведінки.

Лев

Так, цар звірів, а точніше, цариця звикла перемагати скрізь. І погано переносить конкуренцію. Якщо хтось запав у її серце або душу, то він повинен бути її, і нехай весь світ зачекає. Якщо Левиця закохалася, вона рано чи пізно отримає свою здобич – просто силою свого бажання, своєю харизмою, наполегливістю. Почуття і потяг у неї будуть превалювати над здоровим глуздом. Радує лише те, що інтерес може як спалахнути, так і згаснути, але зазвичай це відбувається вже після того, як мета досягнута.

Скорпіон

Вони теж великі любителі домагатися задуманого. Причому любовний трикутник для них – це виклик, гра, в якій немає правил і законів. Писати дружині з питанням: «Ти знаєш, де зараз твій благовірний?» цілком в їх дусі. Скорпіонку швидше забавляє вся ця історія, вона, може бути, і кине чоловіка, але пізніше, коли награється. А наявність суперниці навіть у вигляді законної другої половини тільки розохотить її. Поки є інтрига, емоції, скандали і пристрасті – вона буде відчувати інтерес і задоволення. І вже точно не стане йти «з поля бою».

Овен

Така жінка буде брати фортецю змором. Якщо вже вона закохалася, то всю свою енергія вона відправить на досягнення мети. Підносити чай, писати двозначні повідомлення, підвозити до будинку, бути самою незамінною – легко. Поки запал не згас. На жаль, чоловіки ласі на жінок, які нібито готові заради них на все. А якщо до цього ще додати те, що закохана жінка-Овен буде по-справжньому захоплюватися будь-якою дією свого обранця і вважати його найкращим – так, від цього буде складно відмовитися.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: гороскоп, поради астролога, прогноз астрологів, стосунки, Сім'я, жінки, чоловіки
В тему

Останні матеріали