Поради

5 порад тим, хто живе один

5 порад тим, хто живе один

Самотність – часто вимушений захід.

Люди хочуть знайти собі пару і любити один одного до кінця днів, але трапляється, що період самотності затягується. Про те, як жити і відчувати себе краще, якщо ви самотні, читайте в цій статті.

Не відчувайте себе винуватими

Багато з тих, хто проживає період самотності, вважають себе винними в цьому. Мовляв, не надто гарні для того, щоб бути в відносинах. Однак це неправда. Люди зустрічають потрібних партнерів не відразу, іноді потрібно багато часу, щоб знайти свою людину. А іноді – дуже, дуже багато часу.

Подумайте, хто ви

Самотність прекрасна тим, що дає купу часу на саморефлексію. Питання, які ви ніколи б не задали собі, будучи у відносинах, тепер спливають на поверхню. Хто ви? Чого ви хочете? До чого йдете? Що шукаєте? Присвятіть час того, щоб знайти відповіді на ці питання.

Знайдіть собі задоволення

Самотнє життя часто буває дуже і дуже приємним! Можна ходити голяка, не боячись збентежити або набриднути, можна їсти що хочеш і взагалі - займатися тільки тим, що приємно. Що вам подобається? Що любите саме ви, а не ваш колишній партнер? У багатьох, до речі, труднощі при відповіді на це питання. Так що ви любите? Від чого розцвітає ваш настрій і все ваше життя?

Вкладайтеся в саморозвиток

Займіться тим, щоб навчитися чомусь новому і розвинути свої здібності. Це допоможе вам, наприклад, більше заробляти і взагалі відчувати себе краще. Таким чином, час, проведений на самоті, не здаватиметься втраченим, адже ви стали кращі.

Поміркуйте про те, хто вам потрібен

Поки ви самотні і ні з ким не зустрічаєтеся, займіться тим, щоб сформувати образ бажаного партнера – це допоможе сконцентруватися на цілі і не витрачати час і енергію на нецікавих людей. Взагалі подумайте, хто вас доповнить, хто не буде вас дратувати, з ким ваше життя стане кращим, а не гіршим. І нехай це будуть саме ваші бажання.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: стосунки, Люди, психологія, Поради
В тему

Останні матеріали