Поради

Найзліші жінки в гороскопі: ТОП-4

Найзліші жінки в гороскопі: ТОП-4

Спілкуючись з людиною, ми часто не здогадуємося, якою вона може стати в непростій ситуації.

А вже закоханий чоловік схильний і зовсім не помічати жіночих недоліків. Однак, астрологи впевнені, що існує кілька знаків зодіаку, під якими народжуються жінки, не здатні контролювати власний гнів і невдоволення.

Овен

Жінка-Овен, на відміну від чоловіка цього ж знаку, що не стільки енергійна, скільки наполеглива і агресивна. А ще вона дуже вперта і, якщо хтось спробує з нею посперечатися, розсердиться дуже швидко. Овна рідко цікавить чужа думка, їй важливо, щоб останнє слово залишилося за нею і в такі моменти слів не добирає. Треба віддати належне, що жінки цього знаку досить відхідливі і швидко заспокоюються, але, навіть якщо були неправі або наговорили багато зайвого, то вибачатися не квапляться і докорів сумління з цього приводу не відчувають.

Скорпіон

Жінка-Скорпіон зазвичай не тільки розумна, але і красива. Але ці переваги не можуть згладити її непростий характер. Зовні представниця знаку рідко демонструє своє невдоволення, але можете не сумніватися, вона «записує» всі ваші прорахунки і навіть через багато років може пригадати якусь дрібницю. Скорпіон зазвичай злиться всередині, але якщо ви це випадково помітите і запитаєте, що її так розлютило, то не розраховуйте на відповідь. Вона вважає, що немає сенсу пояснювати, кожен повинен сам здогадатися, в чому був не правий. Загладити провину перед Скорпіоном практично неможливо - то самий злий і мстивий знак, особливо в жіночому вигляді.

Стрілець

Жінку-Стрільця складно запідозрити в злостивості. Зовні вона завжди доброзичлива і добре контролює свої емоції. Вона ніколи не вступає в перепалку і не говорить гидоти в обличчя. Стрільчиня вичекає правильний момент і зробить все, щоб зіпсувати життя кривдникові: вона знайде спосіб виставити його в самому непривабливому світлі або зло висміяти перед тими, хто для нього особливо важливий. Цей знак не тільки злий, але і злопам'ятний.

Рак

Жінка-Рак посідає четверте місце, тому що її злість найчастіше звертається не на оточуючих, а на неї саму. Будучи чутливою людиною, вона в складних ситуаціях схильна приймати провину за те, що відбувається, на себе і займатися самобичуванням. А ще Рак дуже цінує сім'ю і близьких, тому просто не може уявити, що вони можуть бути в чомусь неправі.

Тепер, знаючи знак зодіаку жінки, ви будете готові до неприємних сюрпризів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: гороскоп, жінки, поради астролога, прогноз астрологів
В тему