Поради

Найкращі стрижки для кожного типу волосся: роз’яснення перукаря

Найкращі стрижки для кожного типу волосся: роз’яснення перукаря

Британський перукар назвав стрижки, які найкращим чином підійдуть для кожного типу волосся.

Про це йдеться у статті Daily Mail.

Власник лондонського салону краси Майкл Кларк продемонстрував, яким чином він підстриг чотирьох клієнток з різною структурою волосся.

  • Так, наприклад, педагогині Андреа Сандон з густим, довгим і кучерявим волоссям фахівець порекомендував градуйовану стрижку з укороченими передніми пасмами.

«Така зачіска і без укладки виглядає красиво на волоссі, які мають схильність «пухнаститися», - пояснив експерт.

  • У той же час журналістці Поллі Сеєр з сухим волоссям, яке довго відростає і не піддається укладці, Кларк зробив градуювання передніх пасом, а основну частину зачіски підстриг шарами. Крім того, британець трохи підрівняв кінці, не скорочуючи при цьому довжину волосся. Таким чином йому вдалося створити ефект додаткового об’єму.
  • Власниці важкого і безформного волосся Моллі Мур перукар порадив відмовитися від стрижки по одній довжині. Замість цього фахівець зробив блогерці багатошарову зачіску і філірування кінців, щоб домогтися м'якого контуру.
  • Останній відвідувачці Алісі Сампо з тонким і тьмяним волоссям Кларк запропонував аналогічну стрижку для додання природного об’єму. При цьому він підстриг пасма жінки сухими, щоб зберегти їх довжину.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волосся, Зачіски, великобританія, Поради, жінки
В тему