Поради

Чому в червні всі модниці будуть носити яскравий одяг

Чому в червні всі модниці будуть носити яскравий одяг

Майже через рік роботи над базовими спортивними костюмами і домашнім одягом, дизайнери, схоже, одностайно згодні з тим, що пора розважитися і вдягати все, крім бежевого.

Експерти модної індустрії діляться колірними трендами і поєднаннями, на які варто звернути увагу з початком літа.

Колорблок

Мікротрендом цього літа будуть аутфіти в єдиному кольорі – переважно червоному і оранжевому. Монохром може здатися вам не найкращою ідеєю, якщо ви живете в місті з консервативними щодо моди людьми. У цьому випадку можете вибрати хоча б кілька предметів одного кольору або поєднувати схожі відтінки – наприклад, оранжевий з жовтим, червоний з рожевим.

Всі відтінки зеленого

Одним з найпопулярніших кольорів на подіумі при презентації колекції цього сезону був зелений. Причому різних відтінків – від морської піни, м'яти, смарагду до лайма, неону та інших. Тож не дивно, що після такого складного 2020-го нам потрібно додати в гардероб приємні заспокійливі кольори, де зелений є явним лідером.

Більше блиску

Блискітки і металік – теж тренди цього літа. Починаючи від блискучих шкарпеток і закінчуючи сукнею з переливами, вони представлені будь-яким предметом гардеробу. Якщо до моди ви ставитеся консервативно, радимо почати літнє перетворення з аксесуарів. А тим, хто не боїться одягати на себе все найяскравіше, можна сміливо поєднувати металік і блиск – для вечірки буде в самий раз! Не можна не відзначити, що колір є мотиватором до наслідування.

В цьому році людям дійсно важливо зібратися з силами зважаючи на відновлення офісної роботи, згадати, як це ходити на вечірки і побачення і навчитися знову вражати людей своїм образом, а не ховатися за сірим спортивним костюмом.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Модні тренди, мода, Поради, одяг, жінки
В тему