Поради

Астрологи назвали самий мстивий знак Зодіаку

Астрологи назвали самий мстивий знак Зодіаку

Напевно, кожен з нас стикався з тим, що робив щось неприємне іншій людині. На жаль, складно уникнути цього – когось все-таки ображаєш словом чи ділом. Але як зрозуміти, простила тебе людина чи ні? А, можливо, вона днями і ночами будує підступні і хитрі плани помсти?

Гороскоп може підказати, яким із знаків зодіаку легше прощати образи, а кому таїти злобу і, при можливості, давати їй волю. Коли мова йде про те, кому призначити титул «самого мстивого знаку зодіаку», думки астрологів розбігаються, але все ж пальму першості віддали його Скорпіону.

Чим же Скорпіон заслужив свою нагороду?

  1. Скорпіони не прощають. Взагалі – ніколи і нікого. І привід їм не потрібен – вони образилися і цього досить. До того ж представники цього знаку вміють прекрасно тримати себе в руках – а значить, ви можете навіть не підозрювати про те, що йому «насолили». А ось він затаїть образу на довгі роки.
  2. Скорпіон вміє ретельно планувати. Помста для нього – це розвага, гра. Йому не потрібно висловлювати образу, щоб винний вибачився – ні, йому потрібно зовсім не це. Він готовий чекати і чекати роками! Цілком в його дусі – залишити кривдника в колі друзів, втертися в довіру, а одного разу нанести свій удар.
  3. Скорпіон прекрасно володіє собою. А це значить, що він з тих, хто буде вражатися всім нещастям, які звалилися на голову людини. Тим самим нещастям, які сам же й ініціював! Він готовий співчувати в очі і радіти всередині, а його «жертва» нічого не запідозрить.
  4. Скорпіон любить розтягнути задоволення. Тому і його кривдник буде мучитися довго, чому б і не все життя? Побудувати любовний трикутник, надавати нездійсненних обіцянок і зізнань у коханні – це в його дусі, красиво, боляче, цікаво спостерігати.
  5. Скорпіон не знає меж. Тобто, може використовувати все. Там, де інша людина відчує незручність, подумає, що це «дуже», «так далеко заходити не можна» - Скорпіона ніщо не зупинить. Тому їх способи помсти жахливі, бо руйнують, завдають багато болю всім учасникам.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: стосунки, гороскоп, Люди, прогноз астрологів, поради астролога
В тему