Поради

Яку нижню білизну вибирають чоловіки: експерти розкрили секрет

Яку нижню білизну вибирають чоловіки: експерти розкрили секрет

Експерти провели дослідження і розкрили переваги чоловіків при виборі нижньої білизни.

Про це йдеться у статті Metro.

Представники компанії з виробництва засобів для видалення плям Dr. Beckmann влаштували опитування, в якому взяли участь дві тисячі чоловік. Згідно з результатами, 51 відсоток опитаних вважає за краще носити tighty-whities – труси, що щільно облягають тіло і утримують статеві органи в фіксованому положенні.

Вибір на користь коротких боксерів роблять 26 відсотків чоловіків, в той час як подовжені боксери люблять 10 відсотків. У свою чергу «сімейні» труси купують 10 відсотків респондентів.

«Очевидно, що британці дуже люблять tighty-whities: про це свідчать як результати нашого дослідження, так і неофіційні повідомлення джерел», - прокоментувала працівниця Dr. Beckmann Сюзан Фермор.

У січні експерти пояснили думки жінок при виборі нижньої білизни. Згідно з даними, вимоги жінок до ідеальної білизни значно відрізняються від чоловічих. У той час як для чоловіків головними параметрами є універсальність і зручність, «для кожного випадку життя» жінки купують різні комплекти. При цьому на їх вибір впливають фізіологічний та емоційний стан.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: чоловіки, магазин, одяг
В тему

Останні матеріали