Поради

Речі, які ніколи не виходять із моди: як оновити гардероб

Речі, які ніколи не виходять із моди: як оновити гардероб

Актриса Дарина Погодіна розповіла, на що звернути увагу, якщо хочете оновити гардероб на довгий час.

Оскільки індустрія моди постійно розвивається, і без того непосильне і дороге завдання залишатися в тренді стає все складніше з кожним новим сезоном. Тому актриса театру і кіно Дарина Погодіна зібрала кілька тенденцій, які ніколи не виходять з моди.

Квітковий принт

Ці природні принти мають довгу історію в світі моди, що йде корінням в Середньовіччя. До кінця 1400-х років квітковий принт був невід'ємним елементом кожного гардеробу і оселі, бо виробники тканин для штор і оббивки меблів також слідували трендам. В наші дні ретроквітковий принт, як і раніше, прикрашає блейзери, сорочки та сукні, надаючи їм легкість і витонченість. Ця унісекстенденція доречна в будь-якій ситуації: від офісу до червоної килимової доріжки.

Тренч

Тренч – це стильна і функціональна річ, тому його придбання стає грамотним довгостроковим вкладенням в гардероб. Його елегантний дизайн чудово вписується в будь-який образ, при цьому він має безліч функціональних особливостей, як-от кишені і захист від холодного вітру. Цей предмет підходить до всього, що є у вашому гардеробі – від кросівок до каблуків, від стильної сукні до простих джинсів. Важко перевершити універсальність і комфорт, які цей предмет одягу пропонує сучасній жінці.

Тваринні принти

Анімалістичні принти завжди присутні в числі модних тенденцій, і дизайнери звертають до них постійно, так що цю групу принтів можна вважати всесезонною і універсальною. Незважаючи на те, що з цієї сміливої тенденцією легко переборщити, часто леопардове плаття або туфлі роблять образ яскравим і унікальним.

Джинси

Кілька пар хороших джинсів потрібні представникам будь-якої статі, віку і статури, вони незамінні в будь-якому гардеробі. Жодна річ в гардеробі не виконує таку важливу функцію, як хороша пара джинсів. Якщо ви цінуєте комфорт, то актуальні тренди створені для вас, в цьому сезоні в моді просторі фасони. Насправді їх дуже легко стилізувати, головне – знайти підходящу довжину. Широкі джинси змушують звичні базові комплекти виглядати свіжо і цікаво. Найпростіший комплект з светри і джинсів чіпляє грою обсягів.

Косуха

Складно уявити собі більш універсальну річ в жіночому гардеробі, ніж косуха. Під неї можна надіти практично що завгодно, будь то проста футболка, сорочка або блузка, теплий светр або легка сукня. Також косуху можна поєднувати з будь-яким низом: з вузькими або широкими джинсами, будь-якими брюками, спідницями різної довжини. Саме ця універсальність робить косуху однозначним мастхевом в гардеробі кожної дівчини.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: одяг, Модні тренди, мода, жінки
В тему