Поради

Як за лініями на долоні визначити ідеальну для вас професію

Як за лініями на долоні визначити ідеальну для вас професію

Професійний хіромант Іван Громов пояснив, як по лініях на долоні дізнатися свою долю і знайти покликання. Необхідно придивитися до правої руки, зазначив фахівець.

  1. Друга зверху горизонтальна смужка - так звана «лінія голови». Вона починається між великим і вказівним пальцем. Хіромант впевнений, що якщо вона довга і перетинається посередині під прямим кутом з «лінією долі», то людині з таким її розташуванням варто розглядати роботу в офісі.
  2. Це часто вказує на людину, стезя якої – робота з інформацією, числами. Це бухгалтери, юристи, аналітики, економісти.
  3. Якщо у вас є вертикальні смуги під мізинцем, значить, ви схильні до співпереживання і допомоги людям. Іван Громов сказав, що це «лінії самаритян» та їх власники можуть працювати лікарями, масажистами, майстрами манікюру або візажистами.
  4. «Лінія долі» - це вертикальна смуга на долоні. Якщо вона зміщена вліво і у вас довгий і потужний мізинець, можна сподіватися на успіх в сфері комерції, послуг або продажу саморобних речей, вважає хіромант.
  5. Також він додав, що якщо на правій долоні добре розвинений вказівний палець, то у вас видатні лідерські якості.
  6. Якщо під вказівним пальцем, на «пагорбі Юпітера», є квадрат, то це часто називається «квадратом вчителя» - зараз величезна кількість різних курсів, особливо в інтернеті, тому є сенс спробувати реалізувати себе саме в цій сфері.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, цікаво знати, робота
В тему