Поради

Чистка гардеробу: які речі треба викинути в першу чергу

Чистка гардеробу: які речі треба викинути в першу чергу

Фешнблогерка назвала підписникам одяг в гардеробі, якого слід позбутися. Матеріал вона опублікувала в блозі Fashion News.

Авторка публікації заявила, що робить ревізію гардероба як мінімум чотири рази на рік перед кожним новим сезоном, а також при бажанні очистити оселю від непотрібних речей. За її словами, щоб «навести порядок в житті» передусім необхідно перебрати старий одяг, аксесуари та взуття.

  1. Згідно з матеріалом, першими утилізації підлягають так звані «речі-дворічки» - предмети гардеробу, які зберігаються в шафі вже кілька років. Відзначається, що їх треба позбутися, оскільки вони захаращують простір. Крім того, зазвичай такий одяг важко поєднується з іншими предметами гардеробу.
  2. Крім цього, блогерка порадила викинути речі, які більші або менші на кілька розмірів. За її словами, поки власник такого одягу досягне для нього ідеальної фігури, він вже вийде з моди або перестане йому подобатися.
  3. За словами експертки, вона підбирає образи так, щоб вони відображали її внутрішній стан, а невідповідні речі вона складає окремо.

«Як би мені не підходили рожеві волани, всередині я відчуваю себе дорослою жінкою, і мені хочеться надягати мінімалістичні сукні, структурні жакети і колір хакі», - пояснила вона.

Відомо, що блогерка розпродає всі старі речі в онлайнритейлерів за низькими цінами або здає на переробку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: одяг, Модні тренди, мода
В тему