Поради

Рейтинг «катастроф» під час сексу

Рейтинг «катастроф» під час сексу

Популярна телеведуча і сексологиня Трейсі Кокс  розповіла про найпоширеніші травми, які люди отримують під час сексу.

Її колонку, присвячену «сексуальним катастрофам», публікує Daily Mail.

Спеціалістка посилається на дані, згідно з якими майже 62% людей отримували травми в ході сексу. За словами Кокс, коханці можуть завдати шкоди здоров'ю навіть під час консервативного статевого акту, а не тільки грубого сексу.

Сексологиня зазначає, що через надмірний ентузіазм партнери можуть втрачати в піхві або прямій кишці фалоімітатори, вібратори або анальні пробки. Також під час сексу люди часто зривають спину, отримують надриви і розриви геніталій, а любителі експериментів страждають від опіків від килимів.

Хоча всі названі травми є поширеними, одна з них, синдром посторгазмічного нездужання, донині недостатньо досліджена фахівцями, вважає Кокс. Його симптоми нагадують симптоми грипу або алергії - закладеність в носі, жар, чхання, головний біль і свербіж в очах. Учасник статевого акту може відчути їх протягом декількох секунд або декількох годин після оргазму.

Раніше Трейсі Кокс назвала головні тренди 2020 року в сексі і поділилася прогнозами на 2021 рік. За її словами, 2021-й стане роком сексуальних експериментів, люди стануть ще більш відкритими до відносин на відстані, а попит на секс-іграшки продовжить рости.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: секс, сексолог, Поради, Здоров'я, хвороби
В тему